×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  SmartSupps BCAA 2:1:1, 500g

  SmartSupps BCAA 2:1:1 on hyvänmakuinen aminohappolisä, joka sisältää L-Leusiinia, L-Valiinia ja L-Isoleusiinia suhteessa 2:1:1! Valmistettu Ruotsissa.

  Lue lisää

  alk. 18,71 €

  Normaalihinta: 24,95 €

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 901903-01R

  SmartSupps BCAA 2:1:1 on hyvänmakuinen aminohappolisä, joka sisältää L-Leusiinia, L-Valiinia ja L-Isoleusiinia suhteessa 2:1:1!

  • Lihasmassan ylläpitämiseen ja lisäämiseen.
  • Hyvä maku ja liukenevuus.
  • 3860 mg BCAA per annos (2 mitallista)
  • 108 annosta (2 mitallista) per pakkaus
  • Valmistettu Ruotsissa.
  • 3 makuvaihtoehtoa.

  BCAA 2:1:1 sisältää haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) L-leusiinia, L-valiinia ja L-isoleusiinia suhteessa 2:1:1- BCAA kuuluu välttämättömiin aminohappoihin, joita keho ei pysty itse valmistamaan. Aminohapot ovat rakennuspalikoita proteiineille, jotka auttavat ylläpitämään ja lisäämään lihasmassaa.

  Päivittäinen annossuositus: Ota 2 mitallista (4,6 g) 1-2 kertaa päivässä.

  Annoksia pakkauksessa: 108

  Tietoa: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytetään lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille ihmisille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käytön aloittamista.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

   

  Sisältö per 2 mitallista (4,6 g) per 4 mitallista (9,2 g)
  L-Leusiini 1,93 g 3,86 g
  L-Isoleusiini 0,96 g 1,93 g
  L-Valiini 0,96 g 1,93 g
  BCAA* yhteensä 3,86 g 7,73 g

   

  *Haaraketjuiset aminohapot

   

  Ainesosat Apple: L-leusiini, l-isoleusiini, l-valiini, maltodekstriini, happamuudensäätöaine (omenahappo), aromit, emulgointiaine (soijalesitiini), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K), väriaine (klorofylliinit).   

  Ainesosat Orange: L-leusiini, l-isoleusiini, l-valiini, maltodekstriini, happamuudensäätöaine (omenahappo), aromit, emulgointiaine (soijalesitiini), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K), väriaine (beetakaroteeni).   

  Ainesosat Watermelon: L-leusiini, l-isoleusiini, l-valiini, maltodekstriini, happamuudensäätöaine (omenahappo), aromit, emulgointiaine (soijalesitiini), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K), väriaine (betaniini).   

  Sisältää makeutusaineita.

   

  Allergiatietoa: Sisältää soijaa (lesitiini). Voi sisältää jäämiä kananmunista ja maitoproteiinista.

   

  Säilytys: Alkuperäispakkauksessa, ei normaalia huoneenlämpöä lämpimämmässä.