×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -25%

  SmartSupps Beta Alanine, 750g

  SmartSupps Beta-alanine on tehokas ja edullinen ravintolisä, joka sisältää puhdasta beeta-alaniinia. Parantaa suorituskykyä intensiivisissä treeneissä!

  Lue lisää

  alk. 22,40 €

  Normaalihinta: 29,90 €

  22,40 €/ kg 29,90 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 9019094

  Beeta-alaniinia suorituskyvyn lisäämiseen

  • 100 % beeta-alaniinia
  • Estää maitohappojen muodostumista – parantaa kestävyyttä
  • 150 annosta/pussi
  • Intensiiviseen harjoitteluun, esim. voimaharjoitteluun ja intervallitreeneihin
  • Edullinen ja tehokas

  Beeta-alaniini on lisäravinnemaailman klassikko, joka todistetusti parantaa maitohapon sietokykyä. SmartSupps Beta-alanine on laadukas 100-prosenttinen beeta-alaniinilisä – parhaaseen mahdolliseen hintaan.

  Miten beeta-alaniini toimii?

  Beeta-alaniini on aminohappo, joka lisää karnosiinin määrää lihaksissa. Karnosiini puolestaan on luonnollinen aine, jota vaaditaan lihasten pH-arvon ylläpitämiseen. Tai arkikielellä sanottuna sitä käytetään ehkäisemään maitohappojen muodostumista.

  Beeta-alaniinin antama hyöty on siten se, että voit harjoitella kovempaa ja pidempään ennen kuin hapoilla olevat ja jäykät lihakset rajoittavat sitä.

  Korkea laatu ja matala hinta

  Kaikkien SmartSuppsin tuotteiden suunnittelussa on huomioitu yksi pääasiallinen tarkoitus: Tarjota korkeaa laatua markkinoiden johtavaan hintaan. Tämä voi kuulostaa ristiriitaiselta, mutta on täysin mahdollista oikealla suunnittelulla.

  Lyhyesti sanottuna, tämä saavutetaan käyttämällä vähemmän aikaa ja rahaa designiin, markkinointiin ja innovatiivisiin pakkausratkaisuihin yhdistettynä suurempiin sisäänostovolyymeihin.Tuloksena on, että hinta voidaan pitää alhaalla ilman että se vaikuttaa raaka-aineiden laatuun.

  Käyttö: 0,5 tl (≈2,5 g), 2 kertaa päivässä. Sekoita ≈250 ml:aan vettä. Käytä milloin tahansa päivän aikana.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Jauhemuodossa oleva ravintolisä, joka sisältää puhdasta beeta-alaniinia.

  Sisältö

  Per 5 g

  Beeta-alaniini

  5 g

  Käyttö: 0,5 tl (≈2,5 g) 2 kertaa päivässä. Sekoita ≈250 ml:aan vettä. Nauti milloin tahansa päivän aikana.

  Ainesosat: Beeta-alaniini.