×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  SmartSupps CLA, 200 caps

  SmartSupps CLA – Tärkeää rasvahappo CLA:ta kätevässä kapselimuodossa. CLA tukee erityisesti painonpudotuksessa, mutta on erinomainen lisä ympäri vuoden!

  Lue lisää
  23,90 €
  88,52 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 901910

  SmartSupps CLA – Tärkeää rasvahappo CLA:ta kätevässä kapselimuodossa. CLA tukee erityisesti painonpudotuksessa, mutta on erinomainen lisä ympäri vuoden!

  CLA on rasvahapporyhmä, johon kuuluu vähintään 28 linolihapon (omega-6-rasvahappo) varianttia. CLA:ta saadaan ruokavaliossa lähinnä liha- ja maitotuotteista ja se on erittäin tärkeä aine urheilijoille, jotka haluavat kontrolloida energiansantiaan ja kasvattaa lihasmassaa.

  • Erinomainen hinta-laatusuhde SmartSuppsille tuttuun tapaan
  • Ehkäisee rasvojen varastoitumista rasvasoluihin
  • Yksi purkki riittää yli 2 kk:n käyttöön
  • Täydellinen lisä dieetille ja tehokas estämään epätoivottua rasvan kertymistä massakaudella

  SmartSupps CLA on erittäin korkealaatuinen ja riittoisa CLA-lisä (konjugoitu linolihappo). Linolihappo on hyödyllinen omega-6-rasvahappo. Se on välttämätön, mikä tarkoittaa, että sitä on tärkeä saada ravinnosta sillä kroppa ei pysty sitä itse tuottamaan.

  CLA on tärkeä aine solumembraaneille ja se osallistuu muiden rasvahappojen kanssa verenpaineen säätelyyn ja immuunipuolustuksen tukemiseen.

  Aiemmin CLA oli suosittu lisä ainoastaan kehonrakennuspiireissä, joissa tavoitellaan kehon rasvan vähentämistä ennen kilpailua. Nykyään CLA:lla on jo kuitenkin paljon laajempi käyttäjäkunta, joka treenaa monin eri tavoin.

  SmartSupps CLA – Laatua, tehoa ja helppokäyttöisyyttä edulliseen hintaan!

  Annostus: Ota 3 kapselia päivässä.

  Annoksia pakkauksessa: 200

  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää konjugoitua linolihappoa safloriöljystä.

   

  Nettopaino:  270 g (200 kapselia).

   

  Sisältö Per 1 kapseli Per 3 kapselia
  Safloriöljy 1000 mg 3000 mg
   josta konjugoitua linolihappoa (CLA) 700 mg 2100 mg
   - josta CLA cis-9-trans-11 isomeeri 300 mg 900 mg
   - josta CLA trans-10-cis-12 isomeeri 300 mg 900 mg

   

  Ainesosat: Safloriöljy, gelatiini, vesi, stabilointiaine (glyseroli).