×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  SmartSupps Vitamin D3, 200 tabs

  Vitamin D3 - SmartSuppsin D-vitamiinilisä erinomaisella hinta-laatusuhteella. D-vitamiinin saanti on tärkeää vastustuskyvylle, lihasten toiminnalle ja luustolle.

  Lue lisää
  9,90 €
  110,00 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 9019091

  Vitamin D3 - SmartSuppsin D-vitamiinilisä erinomaisella hinta-laatusuhteella. D-vitamiinin saanti on tärkeää vastustuskyvylle, lihasten toiminnalle ja luustolle.

  • Tärkeää luustolle, lihasten toiminnalle ja vastustuskyvylle
  • Pohjoisilla leveysasteilla tästä vitamiinista on yleisesti puutetta
  • 50 µg/2000 IU per tabletti (vasta 1000% DRI:stä, päivittäisestä suositusannoksesta)
  • Erittäin edullinen
  • Puolen vuoden käyttömäärä/pakkaus

  D-vitamiinilla on tärkeä tehtävä vastustuskyvyn, luuston ja lihasten toiminnassa. Paras D-vitamiinin lähde on aurinko, minkä vuoksi D-vitamiinia kutsutaankin ”aurinkovitamiiniksi”. Pohjoisilla leveysasteilla auringon määrä on suurimman osan vuodesta liian heikko muodostamaan riittävän määrän D-vitamiinia. Näin ollen liian vähäisistä D-vitamiinitasoista on tullut yleinen ongelma, mikä puolestaan on tehnyt ravintolisän käytöstä suosittua.

  Jokainen SmartSupps D3-vitamiinitabletti sisältää 50 μg D-vitamiinia (1000% DRI:stä) kolekalsiferolin imeytyvässä muodossa. Pakkaus sisältää 200 tablettia, joten jokainen purkki riittää vähintään puoli vuotta.

  Suositeltu päivittäinen annos: 1 tabletti (50 µg/2000 IU, 1000% DRI:stä) päivässä aterian yhteydessä.

  Annoksia purkkia: 200.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Ravintolisä, joka sisältää vitamiini D3:a. Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää.

  Sisältö

  1 tabletti

  Vitamiini D3

  50 ug (1000%*)

  *Päivittäisen saannin vertailuarvosta.

  Suositeltava vuorokausiannos: 1 tabletti päivässä.

  Ainesosat: Täyteaineet (Di-kalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, steariinihappo), kolekalsiferoli, hajotusaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaine (kasvip. rasvahappojen magnesiumsuolat)

  Allergeenit: Valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään myös soijalesitiiniä, maitoa ja kalaa (omega-3), ja voi sisältää niiden jäämiä.

  Säilytys: Säilytetään kuivassa paikassa huoneenlämmössä.