×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  SmartSupps ZMA, 300 tabs

  SmartSupps ZMA sisältää lihastoiminnalle tärkeät mineraalit – sinkin ja magnesiumin – hyvin imeytyvässä muodossa. Tuote on rikastettu B6-vitamiinilla.

  Lue lisää
  19,90 €
  130,92 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 901909-01

  SmartSupps ZMA sisältää lihastoiminnalle tärkeät mineraalit – sinkin ja magnesiumin – hyvin imeytyvässä muodossa. Tuote on rikastettu B6-vitamiinilla.

  • Auttaa ylläpitämään normaaleja testosteronitasoja
  • Edistää normaalia proteiinisynteesiä
  • Vaikuttaa suotuisaan mineraalitasapainoon

  Sinkkiä tarvitaan mm. normaalien testosteronitasojen ylläpitämiseen, vahvaan immuunipuolustukseen ja toimivaan aineenvaihduntaan. Magnesiumia tarvitset mm. tehokkaan proteiinisynteesin, normaalin lihastoiminnan ja edullisen elektrolyyttitasapainon ylläpitämiseen.

  Sinkin puute voi aiheuttaa ruokahalun menetyksen, testosteronitasojen madaltumisen sekä kehon palautumiskyvyn heikkenemisen. Magnesiumin puute voi johtaa väsymykseen, heikentyneeseen keskittymiskykyyn ja lihaskramppeihin.

  Annossuositus: Ota 2 tablettia päivittäin.

  Annoksia pakkauksessa: 150 (300 tablettia)

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  5 Customer Review(s)

  per sivu

  5 Customer Review(s)

  per sivu

  Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää magnesiumia, sinkkiä ja B6-vitamiinia.

  Sisältö

  2 tablettia

  Magnesium

  250 mg (66.7%*)

  Sinkki

  20 mg (200%*)

  B6-vitamiini

  3 mg (214%*)

  *Päivittäisen saannin vertailuarvosta

  Ainesosat: Magnesiumoksidi, täyteaine (kalsiumkarbonaatti), sinkki, täyteaine (selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), B6-vitamiini.

  Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä.