×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Soijalesitiinijauhe, 400 g

  Finnmaxin Soijalesitiinijauhe on laadukas lesitiinin ja koliinin lähde. Lesitiinillä ja koliinilla on tärkeä rooli lihastoiminnan ylläpitämisessä ja rasvanpoltossa!

  Lue lisää
  14,20 €
  31,56 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 9940-049

  Finnmaxin Soijalesitiinijauhe on laadukas lesitiinin ja koliinin lähde. Lesitiinillä ja koliinilla on tärkeä rooli lihastoiminnan ylläpitämisessä ja rasvanpoltossa!

  • Luonnollinen ravintolisä 100% soijalesitiinijauheesta
  • Edistää lihastoimintaa ja rasvanpolttoa
  • Parantaa juoman liukenevuutta ja antaa täyteläisyyttä

  Lesitiini on luonnollisesti esiintyvä aine lähes kaikissa kropan soluissa. Sillä on tärkeä rooli energiantuotannossa, hermoston toiminnassa ja soluseinämien rakennusaineena.

  Lesitiini sisältää runsaasti koliinia, jolla on positiivinen vaikutus kognitiiviseen ja fyysiseen suorituskykyyn. Lesitiiniä käytetään myös tehostamaan rasvanpolttoa.

  Ruoanlaitossa lesitiini parantaa liukenevuutta ja antaa täyteläisyyttä. Esimerkiksi proteiinijuomasta tulee lesitiinin kera täyteläisempi ja paremmin sekoittuva.

  Annostus: Päivittäinen annossuositus on 3-6 g jauhetta (1-2 mitallista). Päivittäinen annossuositus antaa 3-6 g soijalesitiiniä.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää soijalesitiiniä.

   

  Nettopaino: 400 g

   

  Ainesosat: Soijalesitiinijauhe.

   

  Allergiatietoa: Sisältää soijaa.

   

  Säilytys: Säilytetään kuivassa ja viileässä, alkuperäispakkauksessa.