×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Soija90, 500 g

  Soija90 - FASTin on soijaproteiini-isolaatti on laadukas kasviperäinen proteiinilisä urheilijoille ja aktiivista elämää viettäville henkilöille.

  Lue lisää
  11,90 €
  23,80 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 100340500290R

  Soija90 - FASTin on soijaproteiini-isolaatti on laadukas kasviperäinen proteiinilisä urheilijoille ja aktiivista elämää viettäville henkilöille.

  • Laadukasta kasviperäistä proteiini-isolaattia
  • Sisältää runsaasti rautaa
  • Erinomainen aminohappoprofiili
  • Sopii hyvin mm. painonpudotuksen yhteyteen

  FASTin Soija90 on vesiuuttomenetelmällä valmistettu soijaproteiini-isolaatti. Tämä menetelmä poistaa soijajauheesta tarkasti rasvan ja hiilihydraatin, jolloin jäljelle jää vain lähes puhdasta proteiinia.

  Soija90 sisältää runsaasti rautaa, jota tarvitaan punaisten verisolujen (hemoglobiini) muodostuksessa. Tuotteen PDCAAS-arvo on 1.0, joka on sama kuin maito- ja munaproteiinilla. Soija90 riittää antamaan kattavan profiilin välttämättömiä aminohappoja jo minimimäärillä proteiinia.

  Monet kovatehoisesti treenaavat käyttävät sekoitusta, jossa soijaproteiinia otetaan yhdessä heraproteiinin kanssa. Soija90 sakenee nesteessä enemmän kuin heraproteiini ja soveltuu näin ollen proteiininlähteeksi, kun seuraavaan ateriaan on enemmän aikaa. Tästä syystä tuote sopii lisäproteiiniksi myös laihduttajille. Jauhetta voidaan sekoittaa myös ohukaistaikinaan tai jogurttiin.

  Annostus: Yksi mitallinen (25 g) jauhetta sekoitetaan 2–4 dl:aan vettä, mehua tai maitoa 1–3 kertaa päivässä.

  Annoksia pakkauksessa: 24

  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Allergiatietoa: Valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään gluteenia, maidon ainesosia, kananmunia ja kalan ainesosia.

   

  Unflavoured:

   

  Chocolate-maku:

   

  Ainekset Unflavoured: Soijaproteiini-isolaatti.

   

  Ainekset Chocolate: Soijaproteiini-isolaatti, kaakaojauhe, aromi, carob-jauhe, suola, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), kaakaouute.

   

  Säilytys: Huoneenlämmössä tai viileämmässä, valolta ja kosteudelta suojattuna.