×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -22%

  Star-Bar, 55 g x 12, BOX

  12-pack! Star Nutritionin Star-Bar-proteiinipatukassa on 36% proteiinia, ainoastaan 201 kcal ja todella vähän rasvaa ja hiilihydraatteja!

  Lue Lisää

  Price as configured: 16,90 €

  21,60 €

  Out of stockToimitusaika: 3-5 päivää

  Art nr.: SA000078

  Lue lisää tuotteista

  • Star-Bar, 55 g

   Star Nutritionin Star-Bar-proteiinipatukassa on 36% proteiinia, ainoastaan 201 kcal ja todella vähän rasvaa ja hiilihydraatteja! 

   Star-Bar sopii sekä harjoitteleville että treenaamattomille henkilöille, jotka haluavat hyödyllisen vaihtoehdon makeille, välipalalle tai perinteiselle urheilupatukalle.

   “Nyt hyödyllinen on myös maukas. Star-Bar hoitaa latauksen aterioiden välillä."

   Jokainen Star-Bar sisältää 20 g maidosta ja herasta saatua proteiinia. Proteiinista suuri osa on hydrolysoitu proteiinin nopean imeytymisen vuoksi. Heraproteiini sisältää luonnollisesti suuren määrän haaraketjuisia aminohappoja (BCAA), jotka kulkeutuvat suoraan lihaksistoon.

   Dietisti Anna Paulien kommentit tuotteesta:Tämä proteiinirikas patukka on täydellinen välipala nopeita hiilihydraatteja välttävälle henkilölle. Star Bar sisältää korkea-arvoista heraproteiinia ja vain 5 grammaa hiilihydraatteja, joita keho voi hyödyntää yhtä tehokkaasti kuin sokeria. Loput ”hiilihydraateista " koostuvat vähäenergisistä sokerialkoholeista, joissa on vain 2,4 kcal grammassa. Sokerialkoholit ovat hampaille ystävällisempiä ja auttavat kasvattamaan hyvän suolistoflooran.

   Star-Barin hiilihydraatit ovat sokerialkoholien sisältämiä eivätkä sisällä yhtä paljon kaloreita kuin tavallinen sokeri. Sokerialkoholit eivät vaikuta insuliinitasoihin ja verensokeriin yhtä paljon kuin sokeri. Kokonaishiilihydraattimäärä yhdessä patukassa on 19,7 g, josta 5,7 g on sokerilajeja.

   Tietoa: Tämä on urheiluvalmiste eikä se korvaa normaalia ravintoa. Ei lasten ulottuville.

   Allergiatietoa: Sisältää maitoa ja soijaa. Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään myös vehnää, gluteenia, maapähkinöitä, pähkinöitä ja siemeniä, ja voi sisältää näiden jäämiä.

    

   Ravintosisältö Per 100 g Per patukka, 55 g
   Energiaa 365 kcal/1531 kJ 201 kcal/842 kJ
   Proteiinia 36,0 g 19,6 g
   Hiilihydraattia 35,9 g 19,7 g
   - joista sokeria 10,3 g 5,7 g
   - joista sokerialkoholeja * 25,6 g 14,0 g
   Net Carbs * 10,3 g 5,7 g
   Rasvaa 12,8 g 7,0 g
   - josta tyydytettyä rasvaa 4,9 g 2,7 g
   Ravintokuituja 2,4 g 1,3 g
   Natrium 0,1 g hiukan
        
   * Sokerialkoholit sisältävät 2,4 kcal/g.


   Ainkeset Suklaatoffee: 

   maitoproteiini (hydrolysoitu heraproteiinikonsentraatti, maitoproteiini-isolaatti, heraproteiinikonsentraatti, heraproteiini-isolaatti), maitosuklaa 20% [sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, kaakaomassa, emulgointiaine (soijalesitiini), aromit], sakeuttamisaine (glyseroli), maltitolisiirappi, aurinkokukkaöljy, oligofruktoosi, rasvan osalta vähennetty kaakaojauhe, makuaineet, emulgointiaine (soijalesitiini), makeutusaine (sukraloosi).

   Ainekset Toffée:
   maitoproteiini (hydrolysoitu heraproteiinikonsentraatti, maitoproteiini-isolaatti, heraproteiinikonsentraatti, heraproteiini-isolaatti), maitosuklaa 20% [sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, kaakaomassa, emulgointiaine (soijalesitiini), aromit], sakeuttamisaine (glyseroli), maltitolisiirappi, aurinkokukkaöljy, oligofruktoosi, makuaineet, emulgointiaine (soijalesitiini), makeutusaine (sukraloosi), väriaine (karamelli).

   Allergiatietoa: Sisältää maitoa ja soijaa. Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään myös vehnää, gluteenia, maapähkinöitä, pähkinöitä ja siemeniä, ja voi sisältää näiden jäämiä. Sisältää sokerialkoholeja joiden liiallinen käyttö voi johtaa laksatiivisiin vaikutuksiin.

   Tietoa: Tämä on urheiluvalmiste eikä se korvaa normaalia ravintoa. Ei lasten ulottuville.

    

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.