×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Postin lakosta huolimatta kaikki pakettimme toimitetaan normaalisti. (Max 1-2 päivän viive on mahdollinen) 

  Star Gear Fitness Band

  Star Nutrition Gearin Fitness Band on kätevä väline monipuoliseen harjoitteluun! 

  Lue lisää

  alk. 15,21 €

  Normaalihinta: 16,90 €

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 1095-01R

  Star Gear Fitness Band

  Star Nutrition Gearin Fitness Band on kätevä väline monipuoliseen harjoitteluun – arvokas työkalu niin aloittelijalle kuin ammattilaisellekin!

  • Dynaaminen harjoittelu
  • Lisää kuormitusta
  • Vähennä kuormitusta
  • Lämmittely ja venyttely
  • 100 % kumia

  Harjoituskuminauhoista on tullut yhä suositumpia sekä kotikäytössä että kaupallisilla kuntosaleilla viime vuosina –  ja on helppo ymmärtää miksi! Ne kulkevat mukana ja ovat monipuolisia, helppokäyttöisiä ja tehokkaita. Perinteisten voimaharjoitusten kuormituksen vähentämisen tai lisäämisen lisäksi nauhaa voidaan käyttää lämmittelyyn, kuntoutukseen ja venyttelyyn.

  Progressiivinen vastus

  Kuminauhassa on ns. progressiivinen vastus – mikä tarkoittaa sitä, että mitä enemmän niitä venytetään, sitä suuremmaksi kuormitus kasvaa. Juuri tämä ominaisuus tekee nauhoista niin käteviä. Tavallisista painoista tai laitteista poiketen, joissa kuormitus pysyy samana koko liikkeen ajan, kuminauhatreeni tarjoaa dynaamisen vastuksen, jossa liike on kevyempi alussa (jolloin kuntoilija on heikoimmillaan) ja raskaampi lopussa (jolloin kuntoilija on vahvimmillaan).

  Viisi eri tasoa

  Jotta kuormitus saadaan mukautettua juuri sinun voimillesi sopivaksi eri harjoituksissa, nauhoihin on valittavissa viisi eri vastustasoa. Kaikkien nauhojen pituus on sama (2080 mm), samoin kuin paksuus (4,5 mm), mutta niiden leveys vaihtelee.

   

  Väri Leveys Vastus
  Punainen 13 mm 4,5 - 11 kg
  Musta 22 mm 11 - 22,5 kg
  Liila 32 mm 15,5 - 38,5 kg
  Vihreä 44 mm 22,5 - 54,5 kg
  Sininen 64 mm 29,5 - 79,5 kg

  Esimerkkejä harjoituksista

  Venyttely (takareidet)

  Makaa selälläsi ja aseta jalka nauhan silmukkaan. Tartu siihen molemmin käsin, ja vedä varovasti itseesi päin. Yritä pitää jalka mahdollisimman suorassa.

  Pienennä kuormitusta (leuanveto)

  Kiinnitä nauha leuanvetotankoon ja aseta molemmat jalat roikkuvaan silmukkaan. Vedä itseäsi ylös, kunnes leuka on tangon yläpuolella, ja palaa hallitusti alkuasentoon.

  Lisää kuormitusta (kyykky)

  Pujota nauhan molemmat silmukat levytangon päihin. Ankkuroi nauha alustaan kiinnittämällä se siihen tai seisomalla molemmin jaloin sen päällä.

  Pelkkä nauha (ojentajat)

  Kiinnitä nauha korkealle sijoitetun tangon ympärille ja tartu siihen neutraalilla otteella molemmin käsin. Vedä hallitusti alaspäin ja yritä pitää kyynärpäät vartaloa vasten.

  Lisää inspiraatiota harjoitteluun – lue tämä artikkeli:

  20 kuminauhaharjoitusta, jotka voit tehdä sekä salilla että kotona»

   

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.