×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  Top seller -20%

  Arginine, 90 caps

  Arginine sisältää 100 % arginiinietyyliesteriä, joka imeytyy todella nopeasti ja antaa voimakkaan pumpin!

  Lue lisää

  alk. 11,92 €

  Normaalihinta: 14,90 €

  73,58 €/ kg 91,98 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 6402

  Arginine sisältää 100 % arginiinietyyliesteriä, joka imeytyy todella nopeasti ja antaa voimakkaan pumpin!

  • Voimistaa verenvirtausta
  • Parempi ravintoaineiden kulkeutuminen lihaksiin
  • Vähentää lihasväsymystä
  • Stimuloi kasvuhormonin vapautumista
  • Positiivinen vaikutus lihasmassan kasvattamiseen

  Star Nutritionin Arginine sisältää 100 % arginiini-etyyliesteriä. Arginiini on luonnollinen aminohappo, joka lisää typpioksidin (NO) määrää elimistössä. Typpioksidi säätelee verenvirtausta. NO rentouttaa ja laajentaa (väliaikaisesti) verisuonien sileätä lihaskudosta.

  Argininen teho on nopea. Kun otat Argininea tyhjään vatsaan, se lisää verenvirtausta pienemmissä suonissa 15 minuutin kuluttua. Star Nutrition Argininen sisältämä L-arginiini on esterifioitu, jolloin arginiini-etyyliesterimolekyyli on stabiili ja imeytyminen tehostuu ja teho kestää pitkään.

  Lisääntynyt verenvirtaus parantaa hapen ja ravintoaineiden kuljetusta lihaksiin treenin ja palautumisen aikana sekä parantaa kuona-aineiden poiskuljettamista. L-arginiini mahdollisesti tehostaa myös sekä naisten että miesten seksuaalista kyvykkyyttä. Arginiini vähentää verisuonien rasitusta laskemalla verenpainetta.

  Star Nutrition Argininen monet suotuisat vaikutukset tekevät ravinnelisästä sopivan kehonrakentajille, fitness-urheilijoille, kuntourheilijoille ja muille kuntoilua harrastaville.

  Suositeltu annostus: 3 kapselia aamulla 30 minuuttia ennen aamiaista ja 3 kapselia 30 minuuttia ennen treeniä. Välipäivinä ota seuraava annos 6 tuntia ensimmäisen annostuksen jälkeen. Ota lisäravinne aina tyhjään vatsaan.

  Annoksia purkkia: 30.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää täysipainoisen ravinnon korvikkeena. Säilytetään poissa lasten ulottuvilta. Ilmoitettua suositeltua annosta ei tule ylittää.

  Allergiatietoja: Valmistetaan tiloissa joissa käsitellään myös kananmunia, soijaa, maitoa ja saattaa sisältää näiden jäämiä.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

   

  Sisältö   3 kapselia 6 kapselia
  Arginiini-etyyli-esteri   2252  mg 4504 mg

  Ainekset: L-arginiinietyyliesteri, täydennysaine (mikrokiteinen selluloosa), voiteluaine (magnesiumstearaatti), paakkuuntumisen estoaine (piidioksidi), kapseli (liivate naudasta, väriaineet, titaanidioksidi).

  Säilytys: Säilytetään alkuperäispakkauksessa, ei normaalia huoneenlämpöä lämpimämmässä. .