×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Star Nutrition PWO Shot, 60 ml

  Star Nutrition PWO Shot on tehokas suorituskyvyn kohottaja helppokäyttöisessä shottimuodossa. Jokaisesta pullosta saa tasapainoisen määrän testattuja ainesosia.  

  Lue lisää
  1,95 €
  32,50 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 5100R

  PWO Shot

  Star Nutritions PWO Shot on voimakas suorituskyvyn kohottaja kätevässä shottimuodossa. Se piristää, parantaa kestävyyttä ja lisää voimaa.

  • Voimakas PWO kätevässä shottimuodossa
  • Testatusti tehokkaat ja turvalliset ainesosat
  • Parantaa suorituskykyä intensiivisissä treenimuodoissa
  • Piristää ja parantaa keskittymiskykyä
  • Helppo ottaa mukaan ja käyttää

  Star Nutritions PWO Shot on riisuttu suorituskyvyn kohottaja sellaisessa muodossa, joka on sekä helppo ottaa mukaan että käyttää. Jokaisesta pullosta saa reilun annoksen neljää testattua ainesosaa. Ainesosat yhdessä piristävät, lisäävät voimia ja parantavat kestävyyttä.

  Mitä PWO Shot sisältää?

  Supreme PWO Shot koostuu neljästä huolella valitusta ainesosasta, jotka yhdessä vaikuttavat suorituskykyä parantavasti usealla eri tavalla. Tuotteen vaikutukset ovat:

  • Lisääntynyt valppaus ja parantanut keskittymiskyky: Kofeiini ja L-teaniini ovat kaksi ainesosaa, jotka molemmat vaikuttavat henkistä suorituskykyä parantavasti. Yhdistämällä kofeiinin ja L-teaniinin saavutetaan parempi teho kuin pelkällä kofeiinilla (1).
  • Parantunut kestävyys: Beta-alaniini on klassinen ainesosa, joka parantaa  vastustuskykyä maitohappoja vastaan ja lisää kestävyyttä. Sen beta-alaniini tarjoaa lisäämällä lihasten karnosiinin määrää, joka on luonnollinen puskuri.
  • Lisääntynyt pumppaus: L-sitruliini lisää  typpioksidin (NO) tuotantoa, minkä vuoksi verisuonet laajenevat. Tämän seurauksena veri, happi ja ravinteet kulkeutuvat lihaksiin, mikä lisää pumppausta ja voimakestävyyttä.

  Annostusohje: Nauti yksi pullo 15–30 minuuttia ennen treeniä.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää monipuolisen ruokavalion vaihtoehtona. Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa. Suositeltua päivittäistä annosta ei saa ylittää. Suuri kofeiinipitoisuus (333 mg/100 ml). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

   

  Viitteet

  1) Haskel et al. (2007) The effects of L-theanine, caffeine and their combination on cognition and mood Biological Psychology Volume 77, Issue 2, February 2008, Pages 113-122

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  PRE-WORKOUT SHOT -TIIVISTE, SISÄLTÄÄ AMINOHAPPOJA, BETA-ALANIINIA, KOFEIINIA JA VITAMIINEJA. Sisältää makeutusainetta. Korkea kofeiinipitoisuus (333 mg/100 ml). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille. Tämä on ravintolisä, jota ei pidä käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä poissa pienten lasten ulottuvilta. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

  Suositeltava päiväannos: Juo yksi pullollinen 15–30 minuuttia ennen treeniä.

  Sisältö

  per 60 ml

  L-sitrulliini

  3000 mg

  Beeta-alaniini

  2000 mg

  Kofeiini

  200 mg

  L-teaniini

  100 mg

  B6-Vitamiini

  1,4 mg (100%*)

  B12-Vitamiini

  2,5 µg (100%*)

  *Päivittäisen saannin vertailuarvosta

  Tropical Ainesosat: Vesi, L-sitrulliini, beta-alaniini, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, omenahappo, fosforihappo), kofeiini, aromi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), L-teaniini, makeutusaineet (asesulfaami K, sukraloosi, stevioliglysidit), väriaine (paprikauute), pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini), syanokobalamiini (B12-vitamiini).

  Lemon Lime Ainesosat: Vesi, L-sitrulliini, beta-alaniini, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, omenahappo, fosforihappo), kofeiini, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), aromi, L-teaniini, makeutusaineet (asesulfaami K, sukraloosi, stevioliglysidit), pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini), syanokobalamiini (B12-vitamiini).

  Säilytettävä kuivassa ja viileässä, ei suorassa auringonvalossa.