×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  ZMA STAR, 90 caps

  ZMA – Star Nutritionin ZMA sisältää sinkkiä ja magnesiumia, joilla on useita treenaamiseen positiivisesti vaikuttavia ominaisuuksia!

  Lue lisää
  17,90 €
  188,42 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 6580

  ZMA – Star Nutritionin ZMA sisältää sinkkiä ja magnesiumia, joilla on useita treenaamiseen positiivisesti vaikuttavia ominaisuuksia!

  • Sinkki edistää kropan normaalia hormonituotantoa
  • Parantaa unenlaatua
  • Magnesium edistää proteiinisynteesiä ja lihasten normaalia toimintaa
  • Helposti annosteltavat kapselit

  ZMA sisältää sinkkiä ja magnesiumia – yhdistemä, joka on todella suosittu urheilijoiden keskuudessa lajista riippumatta.

  Kroppa tarvitsee sinkkiä normaalien testosteronitasojen ylläpitämiseen ja immuunijärjestelmän toimintaan. Magnesium edistää proteiinisynteesiä, lihastoimintaa ja elektrolyyttitasapainoa. Näiden mineraalien nauttiminen parantaa myös unenlaatua, mikä on tärkeää kropan palautumiselle ja kehittymiselle.

  Star Nutritionin ZMA on rikastettu B6-vitamiinilla, joka parantaa muiden ainesosien imeytymistä.

  Annostus: Ota 2 kapselia ennen nukkumaanmenoa.

  Annoksia pakkauksessa: 45

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  5 Customer Review(s)

  per sivu

  5 Customer Review(s)

  per sivu

  Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää B6-vitamiinia, sinkkiä ja magnesiumia.

   

  Sisältö: 90 kapselia

   

  Sisältö Per 1 kapseli Per 2 kapselia
  Magnesium 125 mg 33%* 250 mg 66%*
  Sinkki 11 mg 110%* 22 mg 220%*
  B6-vitamiini 4.2 mg 300%* 8.4 mg 600%*

  *RDA (päivittäisen saannin vertailuarvoista)

   

  Ainesosat: Magnesium (magnesiumsitraatti, magnesiummalaatti, magnesiumlaktaatti), kasviperäinen kapseli (stabilointiaine [hydroksipropyylimetyyliselluloosa]), sinkkiglukonaatti, pyridoksiini HCl, paakkuuntumisenestoaineet (kasviperäinen rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).