×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  NICKS Stevia Drops, 50 ml

  Nutri-Nickin Stevia Dropsit maustavat juomat, jälkiruoat, leivonnaiset, maitorahkan, jogurtin – vain mielikuvitus on rajana! Ei kaloreita, hiilihydraatteja tai sokeria!

  Lue lisää
  7,90 €
  158,00 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A5899R

  Nutri-Nickin Stevia Dropsit maustavat juomat, jälkiruoat, leivonnaiset, maitorahkan, jogurtin – vain mielikuvitus on rajana! Ei kaloreita, hiilihydraatteja tai sokeria!

  • Helppo tapa makeuttaa
  • Useita makuvaihtoehtoja
  • Ilman hiilihydraatteja, kaloreita ja sokeria

  Nutri-Nickin Stevia Drops – mahtava maustaja sinulle, joka haluat vähentää sokerinsaantia, mutta kuitenkin nauttia herkuista!

  Näiden kätevien tippojen avulla voi maustaa kaiken juomista kuten kahvi, maito ja vesi aina maitorahkaan, jogurttiin, leivonnaisiin ja jälkiruokiin. Stevia Dropsit eivät sisällä hiilihydraatteja, kaloreita tai sokeria ja ovat siksi luonnollinen valinta urheilijalle, joka pitää tarkan kontrollin ruokavaliossaan tai haluaa pudottaa painoa.

  Testaa eri makuvaihtoehtoja ja löydä oma suosikkisi!

  Annostus: 2-3 tippaa makeuttaa kahvin ja teen. 4 tippaa suklaanmakuista Stevia Dropsia maidon tai veden kanssa antaa sokerittoman kaakaojuoman. 5-10 tippaa maustamattoman jogurtin tai rahkan kanssa antaa maukkaan välipalan. 10 tippaa kotitekoisten raw pähkinäpallojen tai pähkinämaidon seassa antaa ekstrahyvän maun. 20 tippaa vispatussa ja jäädytetyssä kermassa antaa itsetehdyn jäätelön. 30-50 tippaa riittää brownie-taikinaan (huomioi, että kakusta tulee tiiviimpi ilman tavallista sokeria). 20-30 tippaa kivennäisveden seassa antaa sokerittoman limonaadin.

  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  5 Customer Review(s)

  per sivu

  5 Customer Review(s)

  per sivu
  Energiaa 0 kJ / 0 kcal
  Proteiinia 0 g
  Rasvaa 0 g
   josta tyydyttynyttä rasvaa 0 g
  Hiilihydraatteja 0 g
   joista sokereita 0 g
  Suolaa 0 mg

   

  Ainesosat: Tislattu vesi, makeutusaine (stevioliglykosidit), makuaineet, c-vitamiini.