Takaisin
Määräalennus
Strong omega-3, 120 caps

Strong omega-3, 120 caps

Nutri Works
Määräalennus

13.90 €
Norm.hinta 13.90 €
220.63 € / kg
Loppu varastosta

Osta enemmän - säästä enemmän:

1 kpl

13.90 €

2 kpl

25.02 €
-10%

3 kpl

35.43 €
-15%

4 kpl

44.48 €
-20%
Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #991006.MASTER | EAN 6430057980057
Nutri Works Strong Omega-3 on korkealaatuinen puhdas kalaöljyvalmiste. Strong Omega-3 kapseleiden kalaöljy on mahdollisimman vähän prosessoitu ja luonnollisessa muodossa. Nutri Works Strong Omega-3 kalaöljykapselit eivät röyhtäytä.
Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

Tietyt rasvahapot ovat ihmiselle välttämättömiä, mikä tarkoittaa sitä, että elimistö ei pysty itse valmistamaan niitä, vaan ne täytyy saada valmiina ravinnosta. Tällaisia välttämättömiä rasvahappoja ovat omega-3-sarjan alfalinoleenihappo ja omega-6-sarjan linolihappo. Linolihappoa saamme ravinnosta helposti tarpeeksi, mutta alfalinoleenihappoa tai siitä muodostuvia eikosapentaeenihappoa eli EPAa ja dokosaheksaeenihappoa eli DHAta on vaikeampi saada pelkästä normaaliruoasta riittävästi. Siksi kalaöljyvalmisteiden käyttö on usein perusteltua. Urheilijoille ja kuntoilijoille tiedetään olevan etua riittävästä omega-3-rasvahappojen saannista. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. 

Lisätietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

Ainesosat: kalaöljy, liivate, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), hapettumisenestoaine (luontainen tokofeloliuute).

Suositeltu vuorokausiannos (3 kaps.) sisältää:
kalaöljyä 3000 mg
josta omega-3-rasvahappoja 920 mg
jossa EPAa 540 mg
ja DHAta 380 mg