×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Suola-Hammastahna, 75 ml

    Poistaa peitteitä, estää hammaskiven muodostusta. Vahvistaa emalia. Lisään syljenmuodostusta.  Estää suun ja nielun tulehduksia. Ei vaahtoa.

  Lue lisää
  7,80 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A1314

  SUOLA-HAMMASTAHNA  –  WELEDA

  Poistaa peitteitä, estää hammaskiven muodostusta. Vahvistaa emalia. Lisää syljenmuodostusta.  Estää suun ja nielun tulehduksia. Ei vaahtoa. Raikas suolahammastahna estää Den friska plakinmuodostusta puhdistavan merisuolan vaikutuksesta. Merisuola kostuu karkeista suolakristalleista, ja hampaat puhdistivat kunnolla. Suola-hammastahna vaikuttaa parhaiten, kun aloitat harjaamisen kuivalla hammasharjalla – suolakristallit eivät huuhtoudu pois vaan vapautuvat hitaasti pidemmän aikaa harjauksen aikana ja intensiivinen puhdistava vaikutus vaikuttaa pidemmän ajan.  Merisuola vaikuttaa suussa kolmella tavalla. Se stimuloi syljen puhdistavaa vaikutusta, neutralisoi happamuutta suussa ja vahvistaa ikeniä. Alussa joutuu totuttelemaan suolaiseen makuun, mutta yhdistelmä eteerisiä mentoli- ja eucalyptusöljyjä antavat raikkaan jälkimaun.

  Käyttö/Råd:

  Käytä KUIVAA hammasharjaa. Stimuloi syljeneritystä ja vettä ei tarvita harjaamisen aikana! Jos ikenet vuotavat verta, huuhtele säännöllisesti Weleda Suuvedellä.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Ainesosat: Mirhami, ratania, hevoskastanjan kuori, natriumbikarbonaatti, glyseriniini, piihappo, merisuola, aidot eteeriset öljyt, oratuomenmarjamehu, aeskuliini (hevoskastanjakuoresta), guarkumijauho, jojobaöljy, tuhkaa Täplämunkinhuppukasvista, vesi, sekoitus aitoja eteerisiä öljyjä ja alkoholia.