×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Super Cal-Mag, 600/300 mg, 100 tablettia

  reat Earth Super Cal/Mag on ravintolisä, joka siältää kalsiumia ja magnesiumia uniikissa yhdistelmässä. Kuljetusjärjestelmä Portamins takaa optimaalisen imeytymisen.

  Lue lisää
  18,40 €
  73,60 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A1532

  Great Earth Super Cal/Mag on ravintolisä, joka sisältää kalsiumia ja magnesiumia uniikissa yhdistelmässä. Kuljetusjärjestelmä Portamins takaa optimaalisen imeytymisen.

  • Kuljetusjärjestelmä Portamins takaa optimaalisen imeytymisen
  • Helpostiliukenevia ja helpostinautittavia mineraaliyhdistelmiä,  kuten sitraatti, glukonaatti ja malaatti.
  • Lisättyä D3- ja K-vitamiinia
  • Kurkumauute aktiiivisella kurkumilla
  • Kalsium ja magnesium auttavat ylläpitämään luuston, lihastoiminnnan ja aineenvaihdunnan normaalina
  • Magnesium auttaa yläpitämään normaalia hermojärjestelmän toimintaa ja vähentää väsymystä ja uupumista.

  Kalsium ja magnesium auttavat ylläpitämään luuston, lihastoiminnnan ja aineenvaihdunnan normaalina Great Earth  Super Cal-Mag sisältää sekä magnesiumia, että kalsiumia! Mineraalien imeytyminen ei aina ole tehokasta. Parantaakseen imeytymistä on Great Earth kehittänyt järjestelmän mineraalilen kuljetukseen, jota kutsutaan Portamin-järjestelmäksi. Great Earthin mineraalilisällä on kahdenlaisia mineraalikuljetuksia, jotka takaavat parhaan mahdollisen mineraalisän käytön ja imeytymisen. Toinen sisältää aminohappoja, jotka vievät mineraalit juuri niihin osiin soluja, jotka niitä eniten tarvitsevat. Toisessa tavassa on aineita jotka kuuluvat energiaa antavaan sitruunahapposykliin. Tätä kutsutaan nimellä ”Krebs cycle complexers” ja siinä on ainutlaatuisia ominaisuuksia, kun puhutaan mineraalien käytön optimoinnista. Yhdessä nämä antavat varman ja turvallisen arvokkaiden mineraalien imeytymisen ja hyödyn.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

   

  Annokset per pakkaus:

  100 annosta.

  Annostus

  1 tabletti päivässä aterian yhteydessä tai illalla.

  Ainesosat:

  Kalsiumkarbonaatti, magnesiumoksidi, paakkuuntumisenestoaine (kasvipohjainen steariinihappo, kasvipohjaiset rasvahappojen magnesiumsuolat), stabilointiaine (natriumkarboximetyyluseluloosa, siloitettu), kalsiumbisglycinaatti, magnesiumbisglycinaatti, kurkumauute (Curcuma longa L.), magnesiumglukonaatti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), magnesium-L-askorbaatti, magnesiummalaatti, sitruunahapon magnesiumsuolat, magnesiumsuccinaatti, kalsiumglukonatatti, kalcium-L-askorbaatti, menakinoni (soijasta), sitruunahapon kalsiumsuolat, kalsiumsuccinaatti, kalsiummalaatti, kolekalsiferoli, päällysteaine (hydroxipropylmetyyliselluloosa, kasvipohjainen glyseroli, kurkuma).

  Sisältö per tabletti (% RDI):

  Kalsium                  600 mg (75%)
  Magnesium            300 mg (80%)
  Vitamiinit D3                 5 μg (100%)
  K2-vitamiini           12,5  μg (17%)
  Kurkumauute 10,5 mg ()
  (josta curcuminoideja 10 mg)
  RDI-arvoa ei määritetty.

  Säilytys :

  Lasten ulottumattomissa.

  &Muuta:

  Tämä on ravintolisä, eikä korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltavaa annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.