×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Super Sinkki 25mg, 100 tablettia

  Super Zink 25mg merkiltä Great Earth on sinkkilisä, jossa on erityinen kuljetusjärjestelmä Portamins optimaalisen kehoon imeytymisen saavuttamiseksi.

  Lue lisää
  9,80 €
  196,00 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A5134

  Super Zink 25mg merkiltä Great Earth on sinkkilisä, jossa on erityinen kuljetusjärjestelmä Portamins optimaalisen kehoon imeytymisen saavuttamiseksi.

  • Sinkkilisä optimaalisella imeytymisellä kehoon
  • Kuljetusjärjestelmä Portamins helposti liukenevilla ja imeytyvillä mineraaliyhdistelmillä
  • Sinkki edistää muun muassa normaalia happo-emäs-tasapainoa, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä normaalia hedelmällisyyttä ja kognitiivista kykyä
  • Lisätty kurkumauutetta

  Great Earths Super Zink 25 mg on ainutlaatuinen sinkkilisä, joka imeytyy erittäin hyvin kehoon. Syy siihen, että sinkki imeytyy hyvin kehoon, on ainutlaatuinen kuljetusjärjestelmä Portamins, joka koostuu helposti liukenevista ja helposti imeytyvistä mineraaliyhdistelmistä. Nämä mineraaliyhdistelmät ovat glysinaattikelaatti, sitraatti, glukonaatti, aspartaatti, askorbaatti, malaatti ja pikolinaatti. Sinkki on tärkeää elimistölle, sillä se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, normaalia happo-emäs-tasapainoa, DNA-synteesiä, rasvahappojen aineenvaihduntaa sekä normaalia kognitiivista kykyä. Tuotteeseen on myös lisätty kurkumauutetta aktiivisella curcuminilla.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Annosten lukumäärä pakkausta kohti:

  100 st

  Dosering:

  1 tabletti päivässä aterian yhteydessä. Suositeltua päiväannosta ei tule ylittää.

  Ainekset:

  Täyteaine (dikalsiumfosfaatti), sinkkisitraatti, vakauttamisaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa,
  silloitettu), paakkuuntumisenestoaineet (kasviperäinen steariinihappo, kasviperäinen magnesiumsuola rasvahaposta), kurkumauute (Curcuma longa L.), sinkkibisglysinaatti, sinkkiglukonaatti, sinkki-L-askorbaatti, sinkki-L-aspartaatti, sinkkipikolinaatti, sinkkimalaatti, pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kasviperäinen glyseroli, kurkuma).

  RAvintosisältö per tabletti (% RDI):

  Sinkki (sitraatti, TRAACS® bisglysinaatti, glukonaatti, malaatti, L-aspartaatti, L-askorbaatti, pikolinaatti) 25 mg 300%
  Kurkumauute ( Cucruma longa L.) 10,5 mg  
  - josta kurkuminoideja 10 mg  

  RDI-arvoja ei ole vahvistettu.

  Säilytys:

  Säilytetään huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta.

  Muuta:

  Ravintolisiä ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle.