×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Acai pulver organic, 90 g

  Acai sisältää jopa kuusi kertaa enemmän antioksidantteja kuin mustikka ja noin 30 kertaa enemmän antosyaniinejä kuin punaviini. Sekoita vaikka smoothieen!

  Lue lisää
  24,50 €
  272,22 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A3704-73

  Superfruit Acaijauhe, 90 g

  Acai sisältää jopa kuusi kertaa enemmän antioksidantteja kuin mustikka ja noin 30 kertaa enemmän antosyaniinejä kuin punaviini. Superfruitin jauhe kostuu 100 % pakastekuivatusta Acaista.

  Valmista Acai-smoothie tai rikastuta aamujogurttisi antioksidanttipitoisella, 100 % luonnollisella acaijauheella. Helppo tapa tehdä aamusta paremman makuisen, ja päivästä vähän pirteämmän.

  Superhedelmä Açaí/Euterpe oleracea Mart. on ravintoainepitoinen, enimmäkseen antioksidantteja sisältävä marja. Acai on luonnonvarainen, palmuissa Amatsoonan sademetsissä kasvava marja. Varsinkin Brasiliassa Acai käytetään perinteellisenä kansanlääkkeenä.

  Antioksidanttipitoisuus on todella korkea sillä 1 gramma Superfruitin pakastekuivattua jauhetta sisältää saman verran antioksidantteja kuin 71 acaimarjaa. Acaimarjan sisältämistä ominaisuuksista voit helposti hyötyä syömällä Acai-kapseleita.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Ainekset: 100 % Ekologinen Açaí marjauute (Euterpe oleracea Mart.). 100 %. Hedelmä on peräisin Brasiliasta. Ainekset per päiväannos, joka on 1g: Açaí marjauute: 1g Nettopaino: noin 90 g (Valmistettu yli 3500 Açaí-marjasta)