×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Supreme Amino BCAA, 200g

  Supreme Amino BCAA – Hyvänmakuinen ja laadukas aminohappovalmiste Star Nutrition Hers -tuotesarjasta. Sokeriton ja vähäkalorinen!

  Lue lisää

  alk. 16,90 €

  Normaalihinta: 22,90 €

  84,50 €/ kg 114,50 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 6672R

  Supreme Amino BCAA – Hyvänmakuinen ja laadukas aminohappovalmiste Star Nutrition Hers -tuotesarjasta. Sokeriton ja vähäkalorinen!

  • Markkinoiden parhaimman makuisia BCAA-tuotteita!
  • 2600 mg BCAA:ta per mitallinen
  • Edistää lihaskasvua ja palautumista
  • Rikastettu B6-vitamiinilla, joka ehkäisee väsymystä ja uupumusta
  • Sokeriton ja vähäkalorinen
  • Sopii erinomaisesti treenien aikana nautittavaksi

  Aminohapot ovat tehokkaita ravintolisiä, jotka saavat yhä enemmän tunnustusta treenimaailmassa niiden kestävyyttä, energiatasoja ja proteiinisynteesiä edistävän vaikutuksen johdosta. Star Nutrition Hers -tuotesarjan Supreme Amino BCAA, aiemmin tunnettu nimellä Amino BCAA, on aminohappovalmiste, joka on räätälöty täyttämään kovaa treenaavan naisen vaatimukset.

  Supreme Amino BCAA:n haaraketjuiset aminohapot antavat sinulle edellytykset saada parhaat tulokset treeneistäsi. Tuote on rikastettu 1300 mg:lla L-glutamiinia per annos.

  1,4 mg B6-vitamiinia edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, normaalia proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

  Kaiken lisäksi Supreme Amino BCAA on sokeriton, erittäin vähäkalorinen ja on saatavilla kolmella fantastisella makuvaihtoehdolla!

  Annostus: Sekoita 1 mitallinen (5 g) 200 ml:aan vettä ja nauti 1-2 kertaa päivässä. Suositellaan nautittavaksi harjoittelun yhteydessä.

  Annoksia pakkauksessa: 40

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Customer reviews 1 to 10 of 14 total

  per sivu

  Customer reviews 1 to 10 of 14 total

  per sivu

  Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää kasviperäisiä haaraketjuisia aminohappoja, fermentoitua L-glutamiinia ja B6-vitamiinia. B6-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja normaalia proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa. B6-vitamiini  auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sisältää makeutusaineita.

   

  Nettopaino: 200 g

   

  Ravintoarvo Per 1 mitallinen (5 g) Per 2 mitallista (10 g)
  Energiaa 17 kcal / 72 kJ 35 kcal / 144 kJ
  Rasvaa 0 g 0 g
   josta tyydyttynyttä 0 g 0 g
  Hiilihydraatteja 0,2 g 0,4 g
   joista sokereita 0,05 g 0,35 g
  Proteiinia 3,9 g 7,8 g
  Suolaa 0,02 g 0,04 g

   

  Sisältö Per 1 mitallinen (5 g) Per 2 mitallista (10 g)
  L-Glutamiini 1300 mg 2600 mg
  L-Leusiini 1300 mg 2600 mg
  L-Isoleusiini 650 mg 1300 mg
  L-Valiini 650 mg 1300 mg
  B6-Vitamiini 1,4 mg (100%*) 2,8 mg (200%*)
  * - Päivittäisen saannin vertailuarvosta

   

  Ainesosat Strawberry Passion: L-glutamiini, L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, resistentti dekstriini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromi, makeutusaineet (asesulfaami-K, sukraloosi), suola, väri (betaniini), B6-vitamiini.

   

  Ainesosat Fresh Lemon: L-glutamiini, L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, resistentti dekstriini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromi, makeutusaineet (asesulfaami-K, sukraloosi), suola, väri (betaniini), B6-vitamiini.

   

  Ainesosat Tropical Mango: L-glutamiini, L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, resistentti dekstriini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromi, suola, makeutusaineet (asesulfaami-K, sukraloosi), väri (kurkumiini), B6-vitamiini.

   

  Allergiatietoa: Ei sisällä allergeeneja. Sisältää makeutusaineita.