×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Supreme BCAA 250 g

  Supreme BCAA on virkistävä BCAA merkiltä Star Nutrition. Kolme hyvää makua, joista yhteen on lisätty kofeiinia.

  Lue lisää
  18,90 €
  75,60 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 6692R

  Supreme BCAA

  Supreme BCAA on äärettömän hyvä BCAA merkiltä Star Nutrition. Sitä on saatavilla kolmessa eri maussa, joista yhteen on lisätty kofeiinia.

  • Stimuloi lihasten kasvua ja palautumista
  • 6 grammaa BCAA:ta/annos
  • Yhteen mauista on lisätty kofeiinia (150 mg/annos) – täydellinen nautittavaksi ennen/jälkeen treenin ja päivän aikana!
  • Kolme hyvää makua
  • Lisättyä L-glutamiinia
  • Sokeriton

  Supreme BCAA on klassinen BCAA merkiltä Star Nutrition. BCAA:ta käytetään stimuloimaan lihasten kasvua sekä palautumista. Yhteen kolmesta mausta on lisätty tasapainottava määrä kofeiinia, minkä ansiosta se sopii erityisen hyvin nautittavaksi treenin yhteydessä tai päivän aikana.

  Mikä on BCAA?

  BCAA on lyhenne sanoista ”Branched Chained Amino Acids”, suomennettuna ”haaroittuneet aminohapot”. BCAA koostuu kolmesta aminohaposta, joita esiintyy luonnostaan proteiinissa. Juuri näiden kolmen haaroittuneen aminohapon on osoitettu olevan ainutlaatuisen tärkeitä lihasten kasvun stimuloinnissa.

  Lisättyä L-glutamiinia

  Supreme BCAA sisältää BCAA:n lisäksi myöskin L-glutamiinia. L-glutamiini on aminohapoista se, joka muuntuu kehossa korkeimmassa asteessa ja jota käyttävät henkilöt, jotka haluavat lisätä lihasten kasvua sekä vahvistaa vastustuskykyä treenin yhteydessä.

  Kolme hyvää makua

  Supreme BCAA on saatavilla kolmessa hyvässä maussa, joista yksi (Cola) sisältää myös kofeiinia. Kofeiini piristää ja parantaa keskittymistä, minkä ansiosta Cola-maku sopiikin erittäin hyvin, mikäli haluat nauttia BCAA:n joko treenin yhteydessä tai päivän aikana.

  Valmistus ja suositeltu päiväannos: Sekoita 10 g (1 mittalusikallinen) jauhetta ja 250 ml vettä. Käytä treenaamisen yhteydessä.

  Tietoja: Tämä on ravintolisä, jolla ei tule korvata monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Suositeltua päiväannosta ei tule ylittää.

  Lisätietoja, koskien ainoastaan Cola-makua: Korkea kofeiinipitoisuus (60 mg/100 ml). Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai imettäville.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Ainesosat, Raspberry Peach: BCAA 2:1:1 (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini (sisältää emulgointiainetta (auringonkukkalesitiini)), L-leusiini (sisältää emulgointiainetta (auringonkukkalesitiini)), L-glutamiini, hapot (omenahappo), aromi, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K), väri (punajuuriväri).

  Ainesosat, Vanilla Pear: BCAA 2:1:1 (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini (sisältää emulgointiainetta (auringonkukkalesitiini)), L-leusiini (sisältää emulgointiainetta (auringonkukkalesitiini)), L-glutamiini, hapot (omenahappo), aromi, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K), väri (klorofylliinikuparikompleksi).

  Ainesosat:, Cola: BCAA 2:1:1 (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini (sisältää emulgointiainetta (auringonkukkalesitiini)), L-leusiini (sisältää emulgointiainetta (auringonkukkalesitiini)), L-glutamiini, hapot (omenahappo), aromi, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K), väri (sokerikulööri), kofeiini.

  Sisältö, Raspberry Peach & Vanilla Pear Per 10 g
  L-leusiini 4 g
  L-glutamiini 2 g
  L-isoleusiini 1 g
  L-valiini 1 g

  Sisältö, Cola Per 10 g
  L-leusiini 4 g
  L-glutamiini 1.95 g
  L-isoleusiini 1 g
  L-valiini 1 g
  Kofeiini  150 mg