×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Supreme Casein 100, 900 g

  Supreme Casein 100 – Delta Nutritionin kaseiiniproteiini, joka antaa lihaksille tasaisen ja pitkäkestoisen aminohappovirran. Erinomainen proteiini yötä vasten!

  Lue lisää
  34,90 €
  38,78 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 7350071920022R

  Supreme Casein 100 – Delta Nutritionin kaseiiniproteiini, joka antaa lihaksille tasaisen ja pitkäkestoisen aminohappovirran. Erinomainen proteiini yötä vasten!

  • 23 g proteiinia per annos
  • Runsaasti aminohappoja
  • 80% misellaarista kaseiinia ja 20% heraproteiinikonsentraattia
  • Erinomainen iltaproteiini hitaan imeytymisen ansiosta
  • Rikastettu ruoansulatusentsyymeillä imeytymisen optimoimiseksi
  • Sisältää laktaasientsyymiä

  Delta Nutritionin Supreme Casein 100 on laadukas kaseiiniproteiini, jonka imeytyminen on huomattavasti hitaampi verrattuna esimerkiksi puhtaaseen heraproteiiniin. Tämän ansiosta Supreme Casein 100 on optimaalinen proteiinilisä ennen nukkumaan menoa, antaen kropalle tasaisesti imeytyvän ravintovirran yön ajaksi.

  Optimoidakseen imeytymisen ja tehdäkseen tuotteesta hellävaraisen mahalle, Delta Nutrition on rikastanut Supreme Casein 100:n sekä ruoansulatusentsyymeillä että laktaasientsyymillä, joka auttaa kroppaa pilkkomaan laktoosia.

  Supreme Casein 100 koostuu 80% kaseiinista ja 20% heraproteiinista. Tuote on hyvänmakuinen ja klassinen kaseiinikoostumus saa aikaan sopivan kylläisyydentunteen. Supreme Casein 100 on siten myös erinomainen välipalaproteiini.

  Casein Supreme 100 – rakenna lihasmassaa, ympäri vuorokauden!

  Annostus: Sekoita 1 mitallinen jauhetta (n. 33 g) 250 ml:aan vettä ja ravista sekoituspullossa. Nauti ennen nukkumaan menoa tai välipalaksi aterioiden välissä.

  Annoksia pakkauksessa: 30

  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Tavaranimike: Urheiluvalmiste, joka sisältää 80% misellaarista kaseiinia ja 20% heraproteiinikonsentraattia. Sisältää ruoansulatusentsyymejä. Sisältää makeutusaineita.

   

  Nettopaino: 1000 g

   

  Ravintosisältö Per 100 g Per 1 annos (33 g)
  Energiaa 1464 kJ/350 kcal 439 kJ/105 kcal
  Hiilihydraatteja 6 g 1,8 g
   joista sokereita 4 g 1,4 g
  Proteiinia 77 g 23,1 g
  Rasvaa 2 g 0,6 g
   josta tyydyttynyttä rasvaa 1 g 0,3 g

   

  Ainesosat: Täysmaitoproteiinikonsentraatti, joka koostuu 80% misellaarisesta kaseiinista ja 20% heraproteiinista, kalsiumkaseinaatti, kaakao, aromit, papaija (carica papaya), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K), laktaasientsyymi.

   

  Allergiatietoa: Sisältää maitoa. Valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään myös maitoa, soijaa ja kananmunia.