×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Supreme EAA, 250g

  Supreme EAA on Star Nutritionin korkealaatuinen ravintolisä, joka sisältää välttämättömiä aminohappoja. Edistää lihaskasvua ja palautumista

  Lue lisää
  21,90 €
  87,60 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 630-0R

  Raikas aminohappolisä

  • 100% välttämättömiä aminohappoja vapaassa muodossa
  • Edistää lihaskasvua ja parantaa palautumista
  • Käytetään harjoittelun jälkeen ja aterioiden välissä
  • Sisältää runsaasti haaraketjuisia aminohappoja (BCAA)
  • Kaksi raikasta makua: Candy Cola ja Pineapple

  Star Nutritionin Supreme EAA koostuu välttämättömistä aminohapoista (EAA on lyhenne englanninkielisistä sanoista Essential Amino Acids). Proteiini koostuu yhteensä 20 aminohaposta, ja näistä yhdeksän on välttämättömiä aminohappoja, joita elimistö ei voi tuottaa itse.

  Välttämättömiä aminohappoja ovat myös aminohapot, joiden on osoitettu olevan tärkeimpiä lihaskasvun edistämisessä ja palautumisen nopeuttamisessa.

  Milloin Supreme EAA sopii?

  Supreme EAA:ssa aminohapot ovat vapaassa muodossa, eikä niitä tarvitse pilkkoa ennen kuin ne imeytyvät elimistöön. Ne imeytyvät nopeasti, minkä ansiosta tuote sopii erinomaisesti harjoittelun jälkeen, jotta elimistö voisi nopeasti aloittaa palautumis- ja kehitysprosessit.

  Virkistävät maut

  EAA on tuotekategoria, joka tunnetaan siitä, että tuotteita on vaikeampi maustaa kuin muita aminohappotuotteita. Monen vuoden kokemuksen ansiosta tämä ongelma on ratkaistu, ja voimme varmasti osoittaa, että Supreme EAA:ssa on makurakenne ja liukenevuus, jotka ovat yhtä hyviä kuin monessa BCAA-tuotteessa. Tuotteesta on saatavana kaksi herkullista makua: Candy Cola ja Pineapple.

  Annostus: Sekoita 13,75 g (1 mitallinen) jauhetta 300 ml:aan vettä. Nauti milloin tahansa päivän mittaan, esimerkiksi harjoituksen jälkeen tai välipalaksi.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Ravintolisä, joka sisältää välttämättömiä aminohappoja (EAA). Sisältää makeutusaineita. Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Sisältää kuivausainepussin, joka ei ole syötävä.

  Annostus: Sekoita 13,75 g (1 mitallinen) jauhetta 300 ml:aan vettä. Nauti milloin tahansa päivän mittaan, esimerkiksi harjoituksen jälkeen tai välipalaksi.

  Sisältö

  Per 13.75 g

  L-leusiini

  2500 mg

  L-fenyylialaniini

  1550 mg

  L-treoniini

  1470 mg

  L-lysiini

  1251 mg

  L-valiini

  1150 mg

  L-histidiini

  807 mg

  L-isoleusiini

  1010 mg

  L-metioniini

  205 mg

  Ainesosat Candy Cola: L-leusiini, L-fenyylialaniini, L-histidiinihydrokloridi, L-treoniini, L-valiini, L-histidiinihydrokloridi, L-isoleusiini, happo (sitruunahappo), resistentti dekstriini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), väriaine (sokerikulööri), aromi, makeutusaineet (natriumsyklamaatti, asesulfaami K, sukraloosi, natriumsakariini), L-metioniini, happamuudensäätöaine (trinatriumsitraatti), luontainen aromi, suola.

  Ainesosat Pineapple: L-leusiini, L-fenyylialaniini, L-lysiinihydrokloridi, L-treoniini, L-valiini, L-histidiinihydrokloridi, L-isoleusiini, happo (sitruunahappo), luontainen aromi, resistentti dekstriini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), aromi, L-metioniini, makeutusaineet (asesulfaami K, sukraloosi), happamuudensäätöaine (trinatriumsitraatti), suola, väriaine (kurkumiini).

  Säilytys: Säilytetään kuivassa paikassa huoneenlämmössä.