×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Supreme ISO PRO 100, 900 g

  Delta Nutritionin Supreme ISO PRO 100 on kehittynyt proteiinijauhe, joka sisältää isoloitua ja hydrolysoitua proteiinia korkealla raaka-ainelaadulla!

  Lue lisää
  36,90 €
  41,00 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 005R

  Delta Nutritionin Supreme ISO PRO 100 on kehittynyt proteiinijauhe, joka sisältää isoloitua ja hydrolysoitua proteiinia korkealla raaka-ainelaadulla! Sinulle, joka vaadit lisäravinteiltasi paljon!

  • Laatutietoiselle urheilijalle.
  • Hyviä makuvaihtoehtoja.
  • Stimuloi lihaskasvua.
  • Edistää palautumista.

  Supreme ISO PRO 100 on proteiinilisä, joka muodostuu 3 proteiinilähteestä korkealla raaka-ainelaadulla ja puhtaudella. Perustan tuotteelle luo cross-flow prosessoitu, mikrosuodatettu heraproteiini-isolaatti, jolla on optimaalinen aminohappoprofiili ja korkea biologinen arvo.

  Heraproteiini-isolaattia täydentävät kaksi eksklusiivista hydrolysoidun proteiinin varianttia, jotka antavat konsentroidun, lihaskasvua stimuloivan peptidiannoksen. Proteiinin hydrolysointi tekee siitä erittäin puhtaan ja paljon nopeammin imeytyvän kuin koskematon proteiini. Nopeampi imeytyminen saa aikaan tehokkaamman lihasproteiinisynteesin stimulaation ja kasvuhormonien vapautumisen.

  Kiitos huolella valittujen raaka-aineiden, Supreme ISO PRO 100 on premiumtuote, jossa yhdistyvät lyömätön ravintosisältö ja mahtava maku. Tuotteen rasvapitoisuus on todella matala (ainoastaan 2%) ja laktoosipitoisuutta on alennettu niin, että tuote sopii erinomaisesti laktoosi-intoleranteille. Supreme ISO PRO on myös gluteeniton.

  Annostus: 1,5 mitallista (30 g) jauhetta sekoitetaan 2-3 dl:aan vettä tai maitoa. Nauti 3-4 kertaa päivässä parhaan vaikutuksen saamiseksi, välipalaksi aterioiden välissä ja heti fyysisen aktiviteetin jälkeen.

  Tietoa: Tämä on proteiinijauhe päivittäisen proteiininsaannin täydentämiseen. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää.

  Allergiatietoa: Valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään myös soijaa ja kananmunia.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  1 Customer Review(s)

  per sivu

  1 Customer Review(s)

  per sivu

  Sisältö per annos (30 g) ja per 100 g
   

    per 30 g per 100 g
  Energiaa 113 kcal 378 kcal
  Proteiinia 26,1 g 87 g
  Hiilihydraatteja 0,9 g 3 g
  Rasvaa 0,6 g 2 g


  Ainesosat: Heraproteiini-isolaatti, heraproteiinihydrolysaatti, kaseiinihydrolysaatti, luonnolliset makuaineet, aromi, makeutusaine (asesulfaami-K, sukraloosi).