×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Ruotsintipat, 250 ml

  Uutetta mannasta, angelikajuuresta, keltakatkerojuuresta, sitverinjuuresta, artisokasta, kanelinkuoresta ja kardemummahedelmästä.

  Lue lisää
  29,50 €
  118,00 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A2187

  Svenskdroppar, 250 ml

  Ruotsin tipat, joka sisältää uutetta mannasta, angelikajuuresta, keltakatkerojuuresta, sitverinjuuresta, artisokasta, kanelinkuoresta ja kardemummahedelmästä.

  Pitkäaikaisessa yrttien käytön perinteessä Euroopassa on tuskin mikään muu tuote, kuin Ruotsin tipat, pysynyt huipulla kautta aikojen. Sen keksi uudelleen itävaltalainen yrttiasiantuntija Maria Treben ("Terveyttä Jumalan apteekista"). Koska Maria Trebenin alkuperäistä tuotetta ei saa myydä Ruotsissa, Ruotsin Lääkeviranomaisten sääntöjen mukaan, on yrtit, jotka eivät ole sallittuja, korvattu muilla yrteillä, joilla on vastaavia ominaisuuksia (katso lisätietoja alla).

  Ruotsin tipat -tippojen aktiiviset aineosat ovat: Yrttiuute mannasta, angelikajuuresta, keltakatkerojuuresta, sitverinjuuresta, artisokasta, kanelinkuoresta ja kardemummahedelmästä.

  Se on tehokas yrtti-tonic erittäin karvaalla maulla

  Ruotsin tipat voidaan ottaa päivittäisenä ravintolisänä vatsan kunnossa pitämiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen.

  Annostus: Aikuiset - teelusikallinen kupilliseen yrttiteetä tai veteen sekoitettuna aamulla ja illalla.

  Sisältö: Yrttiuutetta: Mannasta, Angelikajuuresta, Keltakatkerojuuresta, Sitverinjuuresta, Artisokasta, Kanelinkuoresta ja Kardemummahedelmästä. Muuta: Vesi 40% alkoholipitoisuudella, Sokeriväriä (ruskea) E 150 (0,02%).

  Älä käytä seuraavissa tapauksissa: sisältää alkoholia, eikä sitä tule sen vuoksi käyttää, jos kärsii maksa- tai alkoholiongelmista.

  Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, eikä niitä ole suunniteltu parantamaan sairauksia. 

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.