×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Testo Fusion, 90 caps

  Testo Fusion on Reflex Nutritionin testoboosteri urheilijoille, jotka haluavat ylläpitää optimaalisen hormonitason lihasmassan kasvua varten!

  Lue lisää
  46,90 €
  781,67 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 2690-004

  Testo Fusion on Reflex Nutritionin testoboosteri urheilijoille, jotka haluavat ylläpitää optimaalisen hormonitason lihasmassan kasvua varten!

  • Edistää kropan proteiinisynteesiä
  • Edistää normaalia testosteronituotantoa
  • Tukee kropan aineenvaihduntaprosesseja

  Reflex Nutritionin Testo Fusion sisältää yhdistelmän sinkkiä, magnesiumia, trigonellaa ja monia muita ainesosia, joilla on synergistinen vaikutus kropan normaaliin testosteronituotantoon.

  Testo Fusion toimii erinomaisena tukena urheilijalle, jonka tavoitteena on saada lisää lihasvoimaa ja -massaa.

  Annostus: Ota 3 kapselia 2 kertaa päivässä aterioiden yhteydessä. Treenipäivinä: Ota 3 kapselia 2 tuntia ennen harjoittelua ja 3 kapselia ennen nukkumaanmenoa. Kuuden viikon yhtämittaisen käytön jälkeen pidä 3 viikon tauko tuotteesta. Ota maksimissaan 6 kapselia päivässä ja 5 päivänä viikossa.

  Annoksia pakkauksessa: 30

  Tietoa: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä poissa lasten ulottuvilta. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää vitamiineja, kivennäisaineita ja kasviuutetta.

   

  Sisältö Per 6 kapselia
  Magnesium 150 mg (40%*)
  Sinkki 30 mg (300%*)
  Boori 10 mg
  D-Vitamiini 30 µg (600%*)
  B6-Vitamiini 10 mg (714%*)
  Kupari 1 mg (100%*)
  L-karnitiini L-tartraatti 1998 mg
  Trigonella foenum graecum 750 mg
   josta saponiineja 375 mg
  *Prosenttia päivittäisestä vertailusaannista (RDA)  

   

  Ainesosat: Gelatiini (naudasta), väri musta rautaoksidi, L-karnitiini L-tartraatti, magnesium, Trigonella foenum graecum [siemen] (50% saponiineja), sinkki, boori, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, täyteaine mikrokiteinen selluloosa, paakkuuntumisenestoaine piidioksidi, D-vitamiini, B6-vitamiini, kupari.