×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  T-Power, 200 caps

  Swedish Supplementsin Testo Up optimoi kropan oman hormonituotannon, mikä edistää lihasmassan kasvua ja treenitulosten kehittymistä!

  Lue lisää
  39,90 €
  279,02 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 820862

  Swedish Supplementsin Testo Up optimoi kropan oman hormonituotannon, mikä edistää lihasmassan kasvua ja treenitulosten kehittymistä!

  • Ainesosayhdistelmä, joka vaikuttaa positiivisesti kropan hormonijärjestelmään
  • Voi johtaa parempaan suorituskykyyn, lihaskasvuun ja libidon kasvuun
  • Sisältää D-asparagiinihappoa, joka auttaa ylläpitämään normaaleja testosteronitasoja
  • Rikastettu siperian ginsengillä, joka ehkäisee väsymystä ja antaa energiaa

  Testosteronilla on suuri vaikutus miehen elinvoimaisuuteen ja terveyteen. Se on myös tarvittava komponentti lihasmassan kasvussa ja parempien treenitulosten saavuttamisessa. Iän kertyessä kropan oma testosteronituotanto laskee, mikä johtaa heikompaan palautumiskykyyn, vaikeuksiin kehittää lihasmassaa sekä seksuaalisen kyvykkyyden heikkenemiseen.

  Swedish Supplements on kehittänyt Testo Up -tuotteen ratkaisuksi. Tuote sisältää tieteellisesti todennettuja ainesosia tarkkaan suunnitelluissa mittasuhteissa, jotta saisit maksimoitua hormonituotantosi.

  Testo Up:ssa on vallankumouksellisesti käytetty mm. elävää bakteerikantaa, joka nostaa huomattavasti tuotteen sisältämien kasviuutteiden imeytymistä.

  Tuote on rikastettu runsaalla määrällä DAA:ta (D-asparagiinihappo), joka on tunnettu lihaskasvuboosteri. Yksi annos Testo Up:a antaa täydet 3000 mg DAA:ta!

  Muut ainesosat, jotka optimoivat Testo Up:n synergian:

  • 3,4-divanillyltetrahydrofuran – nokkosuute, joka laskee SHGB-pitoisuutta (sex hormone binding globuline) ja siten nostaa vapaan testosteronin pitoisuutta veressä. SHGB on aine, joka sitoo testosteronia ja estää sen käytön lihaskasvua varten.
  • Agaricus bisporus -uutteella on potentti antiestrogeeninen vaikutus. Estrogeeni voi aiheuttaa ylimääräistä rasvan kertymistä erityisesti miehillä. Antiestrogeeneillä on kyky nostaa miesten testosteronitasoja.
  • Fenugreek -uute (Pukinsarviapila) – tunnettu ja pitkään käytetty yrtti, joka sisältää yli 100 fytokemiallista ainesosaa kuten furostanolisaponiineja ja steroidaalisia saponiineja. Pukinsarviapilaa on perinteisesti käytetty libidon nostamiseen ja immuunijärjestelmän vahvistamiseen.

  Pisteenä i:n päälle, Swedish Supplements on lisännyt Testo Up:iin sinkkiä ja D-vitamiinia, jotka molemmat tukevat kropan testosteronituotantoa.

  Annostus: Ota 4 kapselia vesilasillisen kanssa aamulla herättyäsi sekä illalla ennen nukkumaanmenoa. Älä ylitä vuorokausikohtaista maksimiannosta (8 kapselia).

  Annoksia pakkauksessa: 25

  Tietoa: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Tuote on tarkoitettu yli 18-vuotiaille, fyysisesti aktiivisille henkilöille. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Älä käytä tuotetta, jos olet raskaana tai imetät.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  3 Customer Review(s)

  per sivu

  3 Customer Review(s)

  per sivu
  Sisältö Per 8 kapselia
  D-asparagiinihappo 3000 mg
  Fenugreek -uute 40% sapponines Greucin (triginella foenum folium) 600 mg
  Avena Sativa (ekstrahoitu Avencosides -saponiinit, sterolit, flavonoidit) 300 mg
  Zingiber Officinale 200 mg
  3,4 Divanil-tetra-Hydrofuran (Urtica Diocia folium) 200 mg
  Portobello (agaricus bisporus fructus) 200 mg
  Panax Ginseng 5% ginsenosideja 100 mg
  Transresveratroli 98% Trans-3,5, 4'-trihydroxystilbene (vitis vinifera fructus) 25 mg
  Sinkkiglukonaatti  86 mg
   josta sinkkiä 12,5 mg / 125%*
  Kolekalsiferoli Vitamiini D3 1000IE 25 mcg / 250%*
  L Casei Pro (probioottisesti aktiiviset bakteerit) 5X10
  * - Prosenttia päivittäisestä vertalusaannista

   

  Ainesosat: D-asparagiinihappo, Pukinsarviapilauute, Herkkusieniuute, Viherkaurauute, Transresveratroli 98%, Nokkosuute, Inkivääriuute, Ginseng-juuri, Sinkkiglukonaatti, L-Casei aktiivinen bakteerikulttuuri, kapseli: gelatiini (naudasta), väri: titaanidioksidi, E131.

   

  Allergiatietoa: Valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään myös maitoa, kananmunia ja soijaa.