×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -25%

  The Power Duo

  The Power Duo - Kahden korkealaatuisen täsmätuotteen paketti sinulle, joka haluat lisää lihasmassaa!

  Lue lisää

  Price as configured: 65,90 €

  87,90 €

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: SETKRAFTP

  The Power Duo - Kahden korkealaatuisen täsmätuotteen paketti sinulle, joka haluat lisää lihasmassaa!

  Paketti sisältää:

  • 1 x Epic Muscle, 30 caps - Ashwagandhan ja epikatekiinin yhdistelmä lihaskasvuun
  • 1 x Clear HMB Liquid, 180 caps - Vahva lihaskasvuvalmiste BetaTOR®:illa ja Vitacholine®:lla

  Lue lisää tuotteista

  • Epic Muscle, 30 caps

   Chained Nutritionin Epic Muscle on lihasmassan lisääjä, joka sisältää kahta tutkitusti tehokasta ainesosaa tarkoin harkittuina pitoisuuksina.

   • Edistää lihasmassan kasvua
   • Tutkitusti tehokkaat ainesosat
   • Suuret pitoisuudet
   • Kokeneille urheilijoille suunniteltu koostumus
   • Edistää palautumista

   Kaksi tutkitusti tehokasta ainesosaa suurina pitoisuuksina – yksinkertainen menestysresepti, johon Chained Nutritionin uusi Epic Muscle perustuu. Nämä kaksi tehoainetta ovat ashwagandha ja epikatekiini.

   Luonnollinen ashwagandha-kasviuute tunnetaan treenimaailmassa parhaiten testosteroniboosterina ja lihaskasvun edistäjänä. Kahdeksan viikkoa kestäneessä plasebokontrolloidussa kaksoissokkotutkimuksessa vuonna 2015 todettiin, että 300 mg ashwagandha-uutetta kahdesti päivässä nautittuna edisti sekä lihasvoiman että lihasmassan kasvua enemmän kuin plasebovalmiste (1). Lisäksi ashwagandha-uutetta nauttineessa ryhmässä kehon rasvaprosentin pieneneminen oli merkittävämpää, mikä antaa viitteitä ashwagandhan käyttömahdollisuuksista myös laihdutuksen tukena.

   Toinen vaikuttava ainesosa on flavonoidi nimeltä epikatekiini, jota on luonnostaan muun muassa kaakaossa. Epikatekiini nousi suuren kiinnostuksen kohteeksi, kun vuonna 2014 tehty tutkimus osoitti, että runsaan 150 mg:n päivittäinen annos epikatekiinia riitti kasvattamaan otevoimaa jo 7 päivässä (2). Samalla havaittiin epikatekiinin nauttimisen vähentävän myostatiinia, joka on lihaskasvua estävä proteiini.

   Chained Nutritionin Epic Muscle edustaa todellista innovaatiota massanlisäysvalmisteiden joukossa. Siinä yhdistyvät uraauurtavat ainesosat, tarkoin harkitut pitoisuudet ja helppokäyttöinen muoto. Tämä tuote vauhdittaa tulosten saavuttamista!

   Annostusohje: Yksi kapseli päivässä.

   Annoksia pakkauksessa: 30

   Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

    

   Viitteet

   1) Wankhede et al. (2015) Examning the effect of Withania somnifera supplementation on muscle strength and recovery: a randomized controlled trial J Int Soc Sports Nutr. 2015; 12: 43.

   2) Gutierrez-Salmean et al. (2014) Effects of (-)-epicatechin on molecular modulators of skeletal muscle growth and differentiation J Nutr Biochem. 2014 Jan;25(1):91-4

   Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää epikatekiinia ja ashwagandha-uutetta.

   Sisältö

   per kapseli

   Ashwaganda

   400 mg

   Epikatekiini

   180 mg

   Ainesosat: Ashwagandha-uute 4:1 (Withania somnifera), epikatekiini, kapseli (liivate, väriaineet (rautaoksidi, titaanidioksidi), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat).

   Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä.

  • Clear HMB Liquid, 180 caps

   Chained Nutritionin Clear HMB Liquid on tutkitusti tehokas lihaskasvuvalmiste, joka sisältää HMB:tä vapaassa muodossa.

   • Tutkitusti tehokas lihaskasvuvalmiste
   • Tavaramerkkisuojattua BetaTOR®:ia
   • Edistää lihaskasvua ja estää lihasproteiinin hajoamista
   • Parantaa palautumista
   • Sisältää koliinia, joka tasapainottaa HMB-koostumusta ja edistää rasva-aineenvaihduntaa
   • Annoksessa 3 g HMB-FA:ta (nestemäinen HMB vapaassa muodossa)

   HMB on tehokas ravintolisä, joka edistää lihaskasvua ja hidastaa lihaskudoksen hajoamista. Toisin kuin valtaosa markkinoiden HMB-tuotteista, Chained Nutritionin Clear HMB Liquid perustuu vapaassa muodossa olevaan HMB:hen (ei kalsiumiin sidottuun HMB:hen), mikä takaa paremman imeytymisen ja tehon.

   Vapaassa muodossa oleva HMB nousi suuren kiinnostuksen kohteeksi, kun vuonna 2014 tehty tutkimus* osoitti, että HMB:n nauttiminen 12 viikon ajan yhdistettynä kovaan harjoitteluun sai lihasmassan kasvamaan peräti 7,4 kilolla. Koehenkilöt tekivät raskaita painoharjoituksia, kuten penkkipunnerruksia, kyykkyjä ja maastavetoja.

   Suoran lihaskasvua edistävän vaikutuksen lisäksi HMB parantaa palautumista. Toisin sanoen voit treenata enemmän ja kovemmin uupumatta, ja siksi harjoittelu tuottaa myös parempia tuloksia.

   Tavaramerkkisuojatun BetaTOR®:n lisäksi, Clear HMB Liquid on uniikki tuote myös sisältämänsä Vitacholine®:n ansiosta. Vitacholine® on tavaramerkkisuojattu ainesosa, joka tasapainottaa nestemäistä HMB-koostumusta edistäen samalla rasvanpolttoa.

   Clear HMB Liquid on uraauurtava tuote lihaskasvuvalmisteiden joukossa ja se on kehitetty yhteistyössä kokeneiden urheilijoiden kanssa. Tuote soveltuu erinomaisesti treenaajalle, joka tavoittelee maksimaalista voimaa, lihasten kasvua tai lihasmassan säilymistä dieetin aikana.

   Suositeltava päiväannos: 6 kapselia päivässä. Harjoittelupäivinä: 3 kpl ennen treeniä, 3 kpl treenin jälkeen. Lepopäivinä: Nauti päivän mittaan yhteensä 6 kapselia 2–3 erään jaettuna.

   Annoksia purkkia: 30.

   Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

   *Wilson et al. (2014) The effects of 12 weeks of beta-hydroxy-beta-methylbutyrate free acid supplementation on muscle mass, strength, and power in resistance-trained individuals: a randomized, double-blind, placebo-controlled study Eur J Appl Physiol Jun;114(6):1217-27

   Ravintolisä, joka sisältää beetahydroksibeetametyylibutyraattia (HMB) ja VitaCholine™-koliinia.

   Nettopaino: 183,2 g

   Sisältö

   per 2 kapselia

   per 6 kapselia

   HMB

   1058 mg

   3174 mg

   Vita-Choline™

   712 mg

   2136 mg

   Ainesosat: BetaTOR® beetahydroksibeetametyylibutyraatti, VitaCholine™-koliinikloridi, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), sakeuttamisaine (piidioksidi).

   Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.