×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  The Ripper, 150 g

  The Ripper - Cobra Labsin tehokas rasvanpolttaja jauhemuodossa! Antaa energisen olon koko päiväksi ja lisää suorituskykyä.

  Lue lisää
  39,90 €
  266,00 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 9866-005R

  The Ripper - Cobra Labsin tehokas rasvanpolttaja jauhemuodossa! Antaa energisen olon koko päiväksi ja lisää suorituskykyä.

  • Tehostunut rasvanpoltto
  • Vahva energiaboosti
  • Vähentynyt makeanhimo ja nälkä
  • Kolme hyvää makua

  The Ripper on vahva rasvanpolttaja, joka auttaa sinut läpi rankan dieetin lievittämällä samalla dieettiin liittyviä raskaita tekijöitä kuten energianpuutteen tunnetta ja makeanhimoa.

  The Ripperin avulla voit saavuttaa haluamasi tulokset nopeammin ja nauttia enemmän olostasi!

  Annostus: Aloita sekoittamalla 1 annos (5 g) 180-250 ml:aan vettä ja nauti noin 15-30 minuuttia ennen aamiaista. Voit nauttia vielä yhden mitallisen 5-6 tunnin kuluttua. Älä ylitä 2 mitallista, joka on vuorokausikohtainen maksimiannostus. Parhaan vaikutuksen saamiseksi, käytä tuotetta 60 päivän ajan ja yhdistä sopivaan ruokavalioon sekä säännölliseen liikuntaan.

  Annoksia pakkauksessa: 30

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  1 Customer Review(s)

  per sivu

  1 Customer Review(s)

  per sivu

  Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää beeta-alaniinia ja kofeiinia jauhemuodossa. Korkea kofeiinipitoisuus, ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

   

  Ravintosisältö per annos (5 g)  
  Energiaa 5 kcal
  Rasvaa 0 g
  Kolesterolia 0 mg
  Hiilihydraatteja
   joista kuitua
   joista sokereita
  1 g
  0 g
  0 g
  Proteiinia 0 g
  C-vitamiini 45 mg
  B12-vitamiini 25 mcg
  Pantoteenihappo 4 mg
  Kromi (kromipikolinaatti) 100 mcg
  Extreme Muscle Fuel 2055 mg
  CarnoSyn® (beeta-alaniini), tauriini, guaranauute, vadelmaketonit, kofeiini (200 mg)  
  Ripper Shred Matrix 1106 mg
  Asetyyli-L-karnitiini HCI, vihreä kahvi -uute, vihreä tee -uute, kanelin kuoriuute, oliivinlehtiuute (40 % oleuropeiini)  

   

  Muut ainesosat: Luontaiset ja keinotekoiset aromit, sitruunahappo, omenahappo, kalsiumsilikaatti, piidioksidi, sukraloosi, asesulfaami K, värit.

   

  Allergiatietoa: Sisältää maitoa.