×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Yrityksestä

  Pohjoismaiden johtavana lisäravinteiden ja terveysalan verkkokauppana Fitnesstukku.fi tarjoaa kaiken tasoisille urheilijoille heidän tarvitsemansa lisäravinteet, urheiluvaatteet ja varusteet sekä inspiraatiota aktiiviseen elämäntapaan.

  Yrityksen toiminnan käynnistivät Vänersborgissa, Ruotsissa vuonna 1996 kaksi yrittäjää, joilla oli suuri mielenkiinto voimaharjoittelua kohtaan. He olivat huomanneet, että markkinoilta puuttui ruotsalaisia vaihtoehtoja kalliille ulkomaisille lisäravinteille. Näin ollen yritys alkoi tarjota tuotteita edullisemmilla hinnoilla Internetin sekä franchise-myymälöiden kautta. Valikoimaan kuului niin oma tuotemerkki (Star Nutrition) kuin useita muita tuotemerkkejä, ja yrityksestä kasvoi nopeasti menestys; asiakkaat pitivät edullisten kotimaisten sekä tunnettujen ulkomaisten tuotteiden yhdistelmää erinomaisena.

  Kiinnostuksen terveyteen ja treenaukseen kasvaessa jatkuvasti, yrityksen toimintaa ja valikoimaa on laajennettu treenivarusteisiin, -vaatteisiin ja -tarvikkeisiin. Fitnesstukku.fi:llä on tänä päivänä toimisto Tukholmassa ja toimisto sekä logistiikkakeskus Trollhättanissa, Ruotsissa. Työntekijöitä yrityksessä on jo 150. Fitnesstukku.fi:llä on oma tuotekehitys, ja suuri osa myydyistä tuotteista on oman tuotemerkin, Star Nutritionin, tuotteita. Yrityksen toiminta on kehittynyt myös ruotsalaisen terveystuotekaupan Bodystore.comin oston myötä vuonna 2007.

  Yritys on kehittynyt voimakkaasti toiminnan käynnistyttyä vuonna 1996. Ruotsalainen Gymgrossisten.com lanseerattiin jo vuonna 1998 ja on siitä lähtien ollut hallitseva e-kauppa lisäravinteiden ja urheilutuotteiden markkinoilla. Yrityksen kasvu on muodostunut suurelta osin voimakkaasta asiakassuuntautuneisuudesta mitä tulee hintaan, tuotevalikoimaan ja toimitusehtoihin, mutta myös yritysostojen ja maantieteellisen laajentumisen kautta. Heinäkuussa 2007 yritys osti Bodystore.comin, joka on Ruotsin johtavia e-kauppoja terveystuotteiden ja luonnollisen ihonhoidon alalla. Joulukuussa 2007 Gymgrossisten käynnisti suuntautumisen kansainvälisille markkinoille ja lanseerasi Fitnesstukku.fi:n Suomessa. Vuonna 2015 yrityksellä on toimintaa Ruotsissa (Gymgrossisten.com), Suomessa (Fitnesstukku.fi), Norjassa (Gymgrossisten.no) ja Tanskassa (Bodystore.dk). Yritys on panostanut erinomaiseen palveluun jokaisella markkina-alueella; yrityksen asiakaspalvelussa sekä markkinoinnissa on työntekijöitä, jotka edustavat jokaista kohdemaata ja e-kaupat toimivat jokaisen maan omalla kielellä.

  Kehitys pienestä kolmen työntekijän yrityksestä, jonka liikevaihto vuonna 1999 oli noin 400 000 EUR, vuoden 2012 yritykseen, varustettuna 150 työntekijällä ja noin 50 MEUR:n liikevaihdolla, ja alansa ykköspaikalle Euroopassa on herättänyt suurta huomiota liikemaailmassa. Moninkertainen Ruotsin menestynein yritys, Dagens Industrin myöntämä Gasellföretag vuonna 2005 sekä Affärs Världenin kahdeksan vuotta peräkkäin myöntämä Superföretag, joka kuvaa kasvua, kannattavuutta ja vakavaraisuutta antavat viitteitä yrityksen korkealle arvostetusta asemasta.

  Fitnesstukku.fi on tänä päivänä maailman suurimpia kuluttajille suoritustehoa nostavia lisäravinteita myyviä yrityksiä, minkä johdosta yritys on erittäin haluttu yhteistyökumppani toimittajien keskuudessa. Tämän ansiosta pystymme pitämään hinnat matalina kuluttajille, mikä on aina ollut tärkeimpiä menestykseen johtaneita tekijöitä. Fitnesstukku.fi tulee jatkossakin keskittymään vahvaan asiakassuuntautuneisuuteen, huomion kiinnittyessä hintaan ja laatuun, yrityksen jokaisella markkina-alueella.

  Yhteystiedot ja osoite

  Yhteystiedot

  Puh: +358 7 532 51270
  Sähköposti: sales@fitnesstukku.fi
  Y-tunnus: 556564-4258
  VAT-nro: SE556564425801

  Pääkonttori

  Health and Sports Nutrition Group HSNG AB
  Svetsarvägen 15
  171 41 Solna, SWEDEN

  Varaston osoite

  Health and Sports Nutrition Group HSNG AB
  Installatörvägen 21 
  461 37 Trollhättan, SWEDEN  

  Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.