×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Tints of Nature Hiusväri EKO

  Tints of Nature on tehokas hiusväri, joka on kehitetty sertifioiduista ekologisista ainesosista.

  Lue lisää
  18,60 €

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 4819R

  Tints of Nature on tehokas hiusväri, joka on kehitetty sertifioiduista ekologisista ainesosista. strong>

  • Sisältää ekologisia ainesosia
  • Peittää harmaat hiukset
  • Mieto ja hellävarainen

  Tints of Nature on kestoväri, joka peittää harmaat hiukset, hellävarainen hiuksille ja hiuspohjalle. Tints of Naturen arvojen mukaisesti tuotteiden tulee olla mahdollisimman hellävaraisia ja luonnollisia ja tuotteita ei ole testattu eläimillä ja tuotteet EIVÄT sisällä parabeenejä, ammoniakkia, resorsinolia tai nonoksynolia. Ammoniakkivapaassa Tints of Nature-hiusvärissä on luonnollinen tuoksu ja tuote ei vaikuta negatiivisesti hiusten PH-arvoon, mikä puolestaan vähentää hiusten vaurioitumisen riskiä. Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi käytä mielellään Tints of Natures shampoota ja hoitoainetta. Mahdollisimman pieni määrä kemikaaleja, sekä hoitavat ainesosat kuten E-vitamiini, Aloe vera ja kamomillauute auttavat hiuksia säilyttämään kosteuden ja luonnollisen kiillon. Tints of Nature-hiusvärin miedon koostumuksen ansiosta, hiusvärillä voidaan ainoastaan korostaa hiusten väriä yhdellä asteella hiuksien omasta luonnollisesta sävystä.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  INCI Värigeeli:
  PEG-2 Soyamine, Aqua, Cocamide DEA, Alchol Denat, Oleic Acid, Propylene Glycol, Ethanolamine, Hydrolysed Wheat Protein, Parfum, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Certified Organic Aloe Vera Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Certified Organic Symphytum Officinale (Comfrey) Root Extract,  Certified Organic Citrus Dulcis (Orange) Extract, Certified Organic Citrus Grandis (Grapefruit) Exract, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Sodium Sulphate, Sodium Hydrosulphate, Tetrasodium EDTA, Phenylenediamines, 4-Chlororesorcinol, 2-Amino-4 Hydroxyethylaminoanisole Sulphate, N-Phenyl-P-Phenylenediaminesulphate, 4-Amino- Hydroxytoluene, M-Aminophenol, P-Aminophenol.

  INCI Värinkiinnitys:
  Aqua, Hydrogen Peroxide, Certified Organic Anthemis Nobilis (Roman Chamomille) Flower Extract, Polyquaternium-10, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Vitamin E, Etidronic Acid.

  Kaikissa hiusväreissä on sama koostumus, mutta ne sisältävät eri pigmenttejä. Lue lisää Tints of Nature-hiusväresitä tästä.här.