×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Tjej Vital, 100 tablettia

  TjejVital merkiltä Alpha Plus antaa sinulle hyvän ravinnetuen niin, että kehosi voi hyvin myös silloin, kun olet hyvin stressaantunut tai huolimaton ruokavaliosi kanssa silloin tällöin.

  Lue lisää
  22,90 €
  229,00 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A2226

  TjejVital merkiltä Alpha Plus antaa sinulle hyvän ravinnetuen niin, että kehosi voi hyvin myös silloin, kun olet stressaantunut tai huolimaton ruokavaliosi kanssa silloin tällöin.

  • Mineraaleja ja vitamiineja tytöille
  • Päivittäinen peruslisäravinne

  Ruotsin suosituin vitamiini- ja mineraalilisä vuonna 2008! Murrosiässä kehossa tapahtuu paljon muutoksia ja silloin on erityisen tärkeää tytöille, että he saavat oikeaa ravintoa. Murrosiän jälkeen alkaa aikuisikä häämöttää ja monille nämä vuodet ovat elämän aktiivisinta aikaa. Matkailu, työ ja vapaa-ajan harrastukset houkuttelevat samalla, kun aletaan etsiä elämänkumppania. Elämänvaiheet, kuten opiskelu, työ ja ura aiheuttavat joskus stressiä ja jatkuvaa rientämistä paikasta toiseen. TjejVital merkiltä Alpha Plus antaa hyvän ravinnetuen niin, että kehosi voi hyvin myös silloin, kun olet hyvin stressaantunut tai huolimaton ruokavaliosi kanssa silloin tällöin. Se sisältää peruslisän kaikkia vitamiineja ja mineraaleja.

  Annostus: 1-2 tablettia 2 kertaa päivässä, korkeintaan 4 tablettia päivässä.

  Ainesosat:

  Kaliumglukonaatti, eri tokoferoleja, magnesiumkelaatti, dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, kalsiumaskorbaatti, sitrusbioflavonoideja, magnesiumodi, kasvipohjainen steariinihappo, cayenne, piidioksidi, kromi GTF, koliinibitartraatti, syanokobalamiini, sinkkikelaatti, rautakelaatti, kalsium-d-pantotenaatti, magnesiumstearaatti, foolihappo, inositoli, pyridoksiini HCl, betaiini HCl, nikotiiniamidi, bromelaiini, beetakaroteeni, riboflaviini, tiamiini HCl, para-aminobentsoehappo, boorositraatti, seleenimetioniini, mangaaniglukonaatti, kolekalsiferoli, kaliumjodidi, d-biotiini, klorofylli, hydropropyylimetyyliselluloosa.

  Sisältö per tabletti:

  A-vitamiinia 125 mcg, Beetakaroteenia 1,2mg, D-vitamiinia 2mcg, E-vitamiinia 37mg, B1-vitamiinia 3,3mg, B2-vitamiinia 3,3mg, B3-vitamiinia 6,6mg, B6-vitamiinia 6,6mg, B12-vitamiinia 17mcg, Foolihappoa 133mcg, Biotiinia 33mcg, PABA 3,3mcg, Koliinia 16,6mg, Inositolia 8,3mg, Pantoteenihappoa 12,5mg, C-vitamiinia 50mg, Bioflavonoidikompleksi 50mg, Kalsiumia 66,6mg, Magnesiumia 50mg, Kaliumia 33,3mg, Rautaa 3,3mg, Sinkkiä 3,3mg, Kuparia 160mcg, Jodia 38mcg, Mangaania 330mcg, Kromia 33mcg, Booria 160mcg, Seleeniä 17mcg, Molybdeenia 17mcg, Vanadiinia 4mcg, Piitä 3,3mg, Betaiinia HCI 7,6mg, Bromelaiinia 13mg.

  Muuta:

  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, eikä niitä ole suunniteltu parantamaan sairauksia.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.