×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Triple Creatine Hardcore, 300 g

  Triple Creatine Hardcore – Chained Nutritionin vahva kreatiinituote, joka sisältää kolme kreatiinimuotoa maksimaaliseen imeytymiseen ja tehoon!

  Lue lisää
  20,90 €
  69,67 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 6584

  Triple Creatine Hardcore – Chained Nutritionin vahva kreatiinituote, joka sisältää kolme kreatiinimuotoa maksimaaliseen imeytymiseen ja tehoon!

  • Kolme kreatiinityyppiä
  • Maksimaalinen imeytyminen, maksimaalinen teho
  • Lisää lihasvoimaa, kestävyyttä ja lihasvolyymia
  • Edistää lihasmassan kasvua

  Kaikki kreatiinityypit parantavat suorituskykyä, mikä on todennettu sekä tieteellisissä tutkimuksissa että kokemuksen kautta. Kreatiinilisä antaa lihaksille räjähtävyyttä ja kestävyyttä sekä lisää lihasvolyymia.

  Chained Nutritionin Triple Creatine Hardcore sisältää kolme kreatiinimuotoa tarkkaan suunnitellulla ratiolla.

  Triple Creatine Hardcore sisältää kreatiinimonohydraattia, trikreatiinisitraattia ja kreatiinimagnesiumkelaattia. Tämä yhdistelmä antaa nopean ja 100% imeytymisen sekä tehokkaan vaikutuksen.

  Triple Creatine Hardcore on suunniteltu sinulle, joka haluat buustin lihaskasvulle ja voimatasojen kehittymiselle ilman ylimääräisen rasvan kerryttämistä. Sinulle, joka tyydyt vain parhaaseen.

  Yhdistä tuote Chained Nutritionin Whey Hardcoren ja Pump Hardcoren kanssa!

  Annostus: Sekoita 4 g Triple Creatine Hardcorea 250 ml:aan vettä. Nauti yksi annos päivässä.

  Annoksia purkkia: 75.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää kreatiinimonohydraattia, trikreatiinisitraattia ja kreatiinimagnesiumkelaattia jauhemuodossa.

   

  Nettovpaino: 300 g
   

   

  Sisältö Per annos (4 g)
  Kreatiinimonohydraatti 2,93 g
  Trikreatiinisitraatti 0,5 g
  Kreatiinimagnesiumkelaatti 0,5 g

   

  Ainesosat: kreatiinimonohydraatti, trikreatiinisitraatti, kreatiinimagnesiumkelaatti, paakkuuntumisenestoaine (kalsiumsilikaatti).

   

  Allergiatietoa: Ei sisällä allergeeneja.

   

  Säilytys: Säilytä kuivassa ja viileässä, alkuperäispakkauksessa.