×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  Top seller

  Ashwagandha, 90 caps

  Vitaprana Ashwagandha on lisäravinne, joka sisältää raaka-ainetta Sensoril®, joka on erittäin tiivistetty ashwagandha-uute. 

  Lue lisää
  18,90 €
  176,64 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 901980

  Vitaprana Ashwagandha

  Vitaprana Ashwagandha on lisäravinne, joka sisältää Ashwagandhaa Sensoril-muodossa, joka on ashwagandha-uute ja vakioitu 10 %:iin withanolideja.

  • Ekologinen ashwagandha-uute vegaanikapseleissa
  • Korkea pitoisuus aktiivisia aineita (10 % withanolideja, 0,5 % withaferiini A:ta)
  • Suosittu stressin ja levottomuuden vähentämiseksi
  • Parantaa unen laatua
  • Vähentää väsymystä ja uupumusta
  • Lisätty piperiiniä paremman imeytymisen saavuttamiseksi

  Vitapranan Ashwagandha on erittäin tiivistetty ashwagandha-lisäravinne, jossa on Ashwagandhaa raaka-aineesta Sensoril®, joka on vakioitu uute korkealla aktiivisten aineiden pitoisuudella. Ashwagandha on hyväksi todettu adaptogeeni, jota on käytetty kauan rauhoittavien, levottomuutta vaimentavien ja unta edistävien ominaisuuksiensa vuoksi.

  Perinteistä käyttöä 4000 vuoden ajan

  Ashwagandha, tai Withania somnifiera, on yrtti, jota on käytetty yli 4000 vuotta ayurvedisessa lääketieteessä. Ashwagandhalla on monia vaikutuksia, joista kaksi arvostetumpaa ovat sen kyky vähentää stressiä ja levottomuutta. Sen lisäksi ashwagandhaa käytetään usein vähentämään väsymystä ja uupumusta, parantamaan yöunta ja kohottamaan palautumiskykyä.

  Miksi Vitaprana Ashwagandha?

  Vitapranan Ashwagandha on peräisin raaka-aineesta Sensoril®, joka on vakioitu uute, jossa käytetään sekä yrtin juurta että lehtiä antamaan mahdollisimman paljon ashwagandhan positiivisia vaikutuksia. Sensoril® on myös yksi eniten tiivistetyimmistä uutteista, joita on saatavilla, siinä on kokonaista 10 % withanolidi-glykosideja ja 0,5 % withaferiini A:ta.

  Annostusohje: Ota 1–3 kapselia päivittäin.

  Tärkeää: Tämä on ravintolisä, eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytetään poissa pienten lasten ulottuvilta. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Sisältö 

  1 kapseli 

  3 kapselia  

  Ashwagandha 10% withanolidit (Sensoril®)

  125 mg

   

  375 mg

  piperiini 

  2.5 mg

  7.5 mg

  Ainesosat: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), ashwagandhauute ([Withania somnifera]; juuri ja lehdet, (10% withanolidit, 0.5% withaferiini A)), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), mustapippuriuute (Piper nigrum), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat)

  Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää.

  Allergeenit: Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään myös kalaa (omega-3), soijalesitiiniä ja maitoa, ja saattaa sisältää niiden jäämiä.