×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Ultimate Citrulline, 200 g

  Ultimate Citrulline on L-sitrulliinia ja glutationia sisältävä suorituskyvyn lisääjä. Se lisää lihaspumppia ja parantaa lihaskestävyyttä.

  Lue lisää
  21,90 €
  91,25 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 901991

  Suorituskyky

  Star Nutrition Ultimate Citrulline on ainutlaatuinen suorituskyvyn lisääjä, joka lisää lihaspumppia ja parantaa lihaskestävyyttä. Se koostuu tieteellisesti testatusta L-sitrulliinin ja glutationin yhdistelmästä.

  • L-sitrulliinin ja glutationin yhdistelmä
  • Tehokkaampi kuin L-sitrulliini yksinään
  • Edistää typpioksidin (NO) tuotantoa -> lisää veren virtausta lihaksiin
  • Parantaa kestävyyttä ja lihaspumppia
  • Tieteellisesti testattu ainesosayhdistelmä

  Ultimate Citrulline on erittäin laadukas suorituskyvyn lisääjä, joka koostuu yhdistelmästä L-sitrulliinia ja Setria®-glutationista, joka on suojattu tavaramerkillä. Ultimate Citrulline lisää veren virtausta lihaksiin, parantaa kestävyyttä ja lisää lihaspumppia.

  Miten ainesosat vaikuttavat?

  L-sitrulliini on perinteinen PWO-ainesosa, joka lisää typpioksidin (NO) tuotantoa, mikä laajentaa verisuonia, jolloin lihaksiin virtaa enemmän verta. Tämä parantaa osittain lihasten kestävyyttä ja lisää ”pumpin” tunnetta treenien aikana. L-sitrulliinin ja glutationin, luonnon antioksidantin, yhdistelmä on osoittautunut vielä tehokkaammaksi typpioksidin tuotannon lisääjäksi kuin pelkkä L-sitrulliini.

  Testattu yhdistelmä

  Vuonna 2015 tehdyssä tutkimuksessa tutkittiin 2 L-sitrulliinigramman vaikutusta yksinään, 2 L-sitrulliinigramman vaikutusta yhdistettynä 200 mg:aan glutationia sekä pelkän glutationin ja plasebon vaikutusta typpioksiditasoihin (1). Osallistujat ottivat lisäravinteensa päivittäin viikon ajan, ja viimeinen annos otettiin tuntia ennen treenejä.

  Typpioksiditasot mitattiin (typpioksidin hajoamistuotteiden avulla) heti tai 30 minuuttia voimaharjoittelun jälkeen. Tasot olivat korkeampia sekä pelkän L-sitrulliinin että L-sitrulliinin ja glutationin yhdistelmän ottamisen jälkeen, mutta tasot olivat korkeampia yhdistelmäryhmässä.

  Kenelle Ultimate Citrulline sopii?

  Ultimate Citrulline -valmistetta voivat käyttää kaikki, jotka normaalisti käyttävät samankaltaisia suorituskykyä parantavia valmisteita, kuten tavallista L-sitrulliinia, L-arginiinia tai PWO-valmisteita. Sitä voi erittäin hyvin yhdistää muihin suorituskykyä parantaviin tuotteisiin, jotka eivät sisällä lainkaan L-sitrulliinia tai sisältävät sitä vain vähän.

  Päivittäinen annossuositus: 1–2 mittalusikallista (5 ml ~ 3,3 g). Sekoita veteen ja nauti noin tunti ennen harjoittelua.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Lähdeviitteet

  1) McKinley-Barnard ym. (2015) Combined L-citrulline and glutathione supplementation increases the concentration of markers indicative of nitric oxide synthesis Journal of the International Society of Sports Nutrition (2015) 12:27

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Ravintolisä, joka sisältää L-sitrulliinia ja pelkistettyä glutationia.

  Sisältö

  1 mittalusikallinen

  2 mittalusikallista

  Sitrulliinimalaatti

  3000 mg

  6000 mg

  Setria® (pelkistetty glutationi)

  200 mg

  400 mg

  Ainesosat: L-sitrulliinimalaatti, pelkistetty glutationi (Setria®), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).

  Säilytys: Säilytetään kuivassa paikassa huoneenlämmössä.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.