×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Ultimate Collagen, 180 tabs

  Ultimate Collagen on korkealaatuinen kollageenilisä merkiltä Star Nutrition. Vahvoille ja kivuttomille nivelille.

  Lue lisää
  29,90 €
  1 769,23 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 67897

  Ultimate Collagen

  Ultimate Collagen on kätevä kollageenilisä, jossa on kollageeniä merkiltä Fortigel®. Fortigel® on kehitetty edistämään erityisesti vahvoja ja kivuttomia niveliä.

  • Erityisiä kollageenipeptidejä merkiltä Fortigel®
  • Suunniteltu ainutlaatuisesti vahvistamaan niveliä ja ehkäisemään nivelkipua
  • Korkea biologinen hyötyosuus
  • Lisätty C-vitamiinia
  • Täydellinen voimakkaasti harjoitteleville urheilijoille

  Ultimate Collagen on korkealaatuinen kollageenilisä, jossa on kollageenipeptidejä merkiltä Fortigel®. Kollageenipeptidit on kehitetty ainutlaatuisesti edistämään vahvoja niveliä ja ehkäisemään nivelkipua.

  Mihin kollageeni on hyvä?

  Kollageeni on proteiini, joka on kehon jänteiden, nivelsiteiden ja rustojen tärkeä rakennusaine ja siksi sitä tarvitaan, jotta kudokset toimisivat asianmukaisesti. Kollegaanilisä lisää nivelten ja sidekudoksen rakennusaineita, mikä auttaa ehkäisemään ylikuormittumista ja kipua.

  Kuka voi käyttää kollageenia?

  Kollageenilisä sopii kaikille, jotka haluavat ehkäistä niveliin liittyviä ongelmia. Kyseeseen voivat tulla esimerkiksi henkilöt, jotka tekevät raskaita voimaharjoituksia, ikääntyneet ihmiset ja kestävyysurheilijat.  

  Miksi Ultimate Collagen?

  Kollageeni Ultimate Collagen -tuotteessa  on peräisin tuotemerkkisuojatusta Fortigel®-raaka-aineesta eikä sitä tule sekoittaa edullisempiin, käsittelemättömiin kollageeniraaka-ainelähteisiin. Fortigel® tuotetaan pilkkomalla kollageeniproteiini huolellisesti, jotta saadaan oikean koostumuksen omaavia peptidejä ja molekyylipainoa, jotta ne imeytyvät tehokkaasti ja niillä on edullisia vaikutuksia nivelrustoon.

  Suositeltu päivittäinen annos: Ota 6 tablettia päivässä.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää monipuolisen ruokavalion vaihtoehtona. Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa. Ilmoitettua suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Ravintolisä, joka sisältää Fortigel®-kollageenipeptidejä ja C-vitamiinia. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

   

  Päivittäinen annossuositus: Ota 6 tablettia päivässä.

   

  Sisältö

  6 Tablettia

  Fortigel® kollageenipeptidit

  5 g

  Vitamin-C / C-vitamiini

  39.6 mg (49.8%)*

   *Prosenttia päivittäisestä saantisuosituksesta (RDA)

  Ainesosat: Fortigel® (kollageenipeptidit), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa), kalsiumaskorbaatti, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), tabletin päällys (täyteaine: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa, talkki, hydroksipropyyliselluloosa, fraktioitu kookosöljy).

   

  Allergeenit: Valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään myös maito ja soijaa (lesitiini), ja sisältää mahdollisesti näiden jäämiä.

   

  Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää.