×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  Top seller

  Ultimate Creatine Complex, 60 caps

  Ultimate Creatine Complex, 60 caps – Star Nutrition Hers -tuotesarjan nopea kreatiini ilman vettäsitovaa vaikutusta!

  Lue lisää
  11,90 €
  216,36 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 6670

  Ultimate Creatine Complex, 60 caps – Star Nutrition Hers -tuotesarjan nopea kreatiini ilman vettäsitovaa vaikutusta!

  • Lisää lihasvoimaa, kestävyyttä ja räjähtävyyttä
  • Helppo annostelu
  • Nopea vaikutus
  • Ei sido nestettä – erinomainen urheilijalle, joka ei halua kehonpainon nousevan

  Kreatiini eri muodoissaan on jo pitkään ollut varmin tapa saada parempi suorituskyky ilman useita voimakkaita aineita ja sekoituksia. Turvallinen, testattu ja tehokas.

  Star Nutrition Hers on valinnut Ultimate Creatine Complex, pH-puskuroidun Kre-Alkalyn-kreatiinin, joka tarjoaa maksimaalisen vaikutuksen ilman kreatiiniin tavallisesti liittyvää nesteen kertymistä kroppaan. Ultimate Creatine Complex ei myöskään vaadi latausjaksoa aloittaessasi tuotteen käytön.

  Kre-Alkalynin lisäksi koostumus on rikastettu D-pinitolilla, joka on erinomainen ainesosa dieetin yhteydessä: D-pinitoli lisää soluvolyymia huolimatta matalasta hiilihydraattien saannista ja siten vahvistaa edellytyksiäsi ylläpitää ja kasvattaa lihasmassaa.

  Tuotteen täydentää kaneliuute, joka auttaa pitämään verensokeritason balanssissa ja näin ollen pystyt ylläpitämään korkean suorituskyvyn.

  Annostus: Ota 2 kapselia aamulla ja 2 kapselia ennen harjoittelua. Älä ota yli 4 kapselia päivässä.

  Annoksia pakkauksessa: 30 (60 caps)

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

   

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää Kre-Alkalyn®:ia, kaneliuutetta ja D-pinitolia. Kreatiini parantaa fyysistä suorituskykyä peräkkäisissä lyhytkestoisissa ja korkeatehoisissa harjoituksissa.

   

  Nettopaino: 108,8 g (120 caps)

   

  Sisältö Per 3 kapselia Per 4 kapselia
  Kre-Alkalyn® 2250 mg 3000 mg
  Kaneliuute 75 mg 100 mg
  D-Pinitoli 38,5 mg 51,3 mg

   

  Ainesosat: Kre-Alkalyn® kreatiinimonohydraatti, gelatiini, kaneliuute [Cinnamomum verum], D-pinitoli, värit (titaanidioksidi, keltainen rautaoksidi, patenttisininen V).

   

  Allergiatietoa: Ei sisällä allergeeneja.