×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -20%

  Ultimate EAA Complex, BIG BUY, 1,024 kg

  4 x Star Nutrition Ultimate EAA Complex on EAA-tuote, johon on lisätty Wellmune®-beetaglukaania. Se edistää lihaskasvua ja vahvistaa vastustuskykyä.

  Lue lisää

  Price as configured: 63,60 €

  79,60 €

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: SETUEBB

  BIG BUY:  4 x Ultimate EAA Complex 256 g. 

  Osta enemmän ja säästä rahaa! Saat suosituimmat Star Nutrition -merkin tuotteet säästöpakkauksissa voimakkaasti alennetuin hinnoin!

   

  Lue lisää tuotteista

  • Ultimate EAA Complex, 256g

   Star Nutrition Ultimate EAA Complex on EAA-tuote, johon on lisätty Wellmune®-beetaglukaania. Se edistää lihaskasvua ja vahvistaa vastustuskykyä.

   • Välttämättömiä aminohappoja (EAA) vapaassa muodossa
   • 14 g aminohappoja annosta kohden
   • Runsaasti BCAA-aminohappoja
   • Edistää lihaskasvua ja palautumista
   • Sisältää Wellmune®-beetaglukaania – vahvistaa vastustuskykyä harjoittelun yhteydessä
   • Käytetään treenin jälkeen tai aterioiden välillä

   Ultimate EAA Complex on laadukas EAA-tuote, joka koostuu välttämättömistä aminohapoista (EAA, essential amino acids) ja Wellmune®-beetaglukaanista. Tämä innovatiivinen tuote edistää lihaskasvua, vahvistaa vastustuskykyä ja nopeuttaa palautumista.

   Välttämättömillä aminohapoilla tarkoitetaan niitä aminohappoja, joita elimistö ei pysty itse valmistamaan ja joiden on todettu olevan lihasmassan kasvun kannalta tärkeimpiä aminohappoja. Ultimate EAA Complex -valmisteen sisältämät aminohapot ovat vapaassa muodossa, eikä niiden imeytyminen edellytä pilkkomista. Siksi ne ovat lihasten hyödynnettävissä nopeasti nauttimisen jälkeen, joten palautuminen ja lihasmassan rakennus pääsevät vauhtiin mahdollisimman pian harjoituksen päätyttyä. Yksi annos sisältää 14 grammaa EAA-aminohappoja, joista 4,7 grammaa on haaraketjuisia aminohappoja (BCAA).

   Ultimate EAA Complex -valmisteen erityisominaisuutena on tavaramerkin suojaama ainesosa Wellmune®, joka on hiivasta eristettyä beetaglukaania. Wellmune® auttaa elimistöä aktivoimaan niitä puolustussoluja, joita hyvä vastustuskyky edellyttää.

   Vuonna 2012 tehtyyn kaksoissokkotutkimukseen* osallistui 182 maratoonaria, joista osa oli nauttinut Wellmune®-ravintolisää ja osa lumevalmistetta (1). Maratonjuoksun jälkeen osallistujat vastasivat kyselyyn kahden viikon ja neljän viikon kuluttua. Vastauksista ilmeni, että Wellmune®-lisää käyttäneillä juoksijoilla oli vähemmän yleisluontoisia terveysongelmia, kuten flunssan ja influenssan oireita.

   Annostusohje: Sekoita 14,2 g (1 mitallinen) noin 300 ml:aan vettä. Nauti milloin tahansa päivän mittaan, esimerkiksi harjoituksen jälkeen tai välipalaksi.

   Annoksia purkkia: 18.

   Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

   * Viite: 1) Navalta et al. (2012) Baker’s Yeast Beta Glucan Supplementation Reduces The Number Of Cold/Flu Symptomatic Days After Completing A Marathon American College of Sports Medicine 59th Annual Meeting

   Sisältö

   /14,2 g

   L-leusiini

   2500 mg

   L-lysiinihydrokloridi

   1550 mg

   L-fenyylialaniini

   1550 mg

   L-treoniini

   1470 mg

   L-valiini

   1150 mg

   L-histidiinihydrokloridi

   1090 mg

   L-isoleusiini

   1010 mg

   L-metioniini

   205 mg

   Wellmune®

   250 mg

   Ainesosat Pineapple: L-leusiini, resistentti dekstriini, L-lysiinihydrokloridi, L-fenyylialaniini, L-treoniini, L-valiini, L-histidiinihydrokloridi, L-isoleusiini, happo (sitruunahappo), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), aromi, Wellmune® (beetaglukaani hiivasta), L-metioniini, makeutusaineet (asesulfaami K, sukraloosi), happamuudensäätöaine (natriumsitraatti), suola, väriaine (kurkumiini).

   Ainesosat Red Candy: L-leusiini, L-lysiinihydrokloridi, L-fenyylialaniini, L-treoniini, resistentti dekstriini, L-valiini, L-histidiinihydrokloridi, L-isoleusiini, happo (sitruunahappo), aromi, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), Wellmune® (beetaglukaani hiivasta), L-metioniini, makeutusaineet (asesulfaami K, sukraloosi), happamuudensäätöaine (natriumsitraatti), suola, väriaine (alluranpunainen AC).

   Säilytys: Säilytetään kuivassa paikassa huoneenlämmössä.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.