×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Ultimate Immune Complex, 60 caps

  Ultimate Immune Complex on vastustuskykyä parantava tuote Star Nutritionilta. Se koostuu Wellmune®-valmisteesta ja keskeisistä vitamiineista ja kivennäisaineista.

  Lue lisää
  15,90 €
  182,76 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 6514-12

  Vastustuskyky

  Star Nutritionin Ultimate Immune Complex on innovatiivinen tuote, joka parantaa vastustuskykyä, lisää stressinsietokykyä ja pienentää infektioriskiä.

  • Parantaa vastustuskykyä
  • Pienentää infektioriskiä ja lisää stressinsietokykyä
  • Tarkkaan harkittu sekoitus vitamiineja ja kivennäisaineita
  • Sisältää kliinisesti testattua, vastustuskykyä parantavaa Wellmune®-valmistetta
  • Tehokas rankkojen treenijaksojen ja stressaavien päivien aikana

  Ultimate Immune Complex on, kuten nimikin kertoo, tuote, joka edistää vahvaa vastustuskykyä. Se sisältää huolellisesti valikoituja vitamiineja ja kivennäisaineita sekä Wellmune®-valmistetta, joka on luonnon oma betaglukaani, jonka on todettu parantavan vastustuskykyä, pienentävän infektioriskiä ja lisäävän kehon stressinsietokykyä. 

  Miten tuote vaikuttaa?

  Ultimate Immune Complex koostuu yhteensä seitsemästä eri vitamiinista ja kivennäisaineesta, joilla on keskeinen rooli vahvassa vastustuskyvyssä.

  Tuote sisältää myös erittäin mielenkiintoista Wellmune®-nimistä ainesosaa, joka on betaglukaani, jota esiintyy luonnossa hiivassa, siitakesienessä ja viljoissa. Wellmunen® on useissa tutkimuksissa osoitettu parantavan vastustuskykyä ja pienentävän infektioriskiä. Pari tilannetta, joissa Wellmune® on todettu erityisen tehokkaaksi, ovat erittäin stressaavat ajanjaksot ja rankka harjoittelu.

  Vitamiinit & mineraalit

  Ultimate Immune Complex sisältää vain niitä vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka ovat tärkeitä vastustuskyvyn kannalta, huolellisesti valikoituina annoksina.

  • C-vitamiini on erittäin tärkeä vitamiini, josta on vastustuskykyä parantavien vaikutustensa vuoksi tullut klassikko flunssakausien aikana.
  • B6-vitamiinia käytetään lisäravinteiden yhteydessä usein siksi, että se vähentää väsymystä ja uupumusta, mutta on totta, että sillä on keskeinen rooli myös vastustuskyvyssä.
  • Sinkkiä lisätään, koska se antaa optimaaliset edellytykset hyvälle palautumiselle, joka on myös ratkaisevaa vahvan puolustuskyvyn kannalta.
  • B12-vitamiiniin liitetään monia EFSAn hyväksymiä terveysväitteitä, joista tärkein tämän tuotteen yhteydessä on, että B12 ”edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa”.
  • Seleeni on kivennäisaine, joka sekä vahvistaa immuunijärjestelmää että auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä.
  • D3-vitamiini on vitamiini, jonka puutostilat ovat yleisiä pohjoisilla leveysasteilla, ja vitamiineja sisältävissä lisäravinteissa se on todettu tehokkaaksi pyrittäessä pienentämään infektioriskiä.

  Päivittäinen annossuositus: 2 kapselia päivässä.

  Annoksia pakkauksessa: 30

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Ravintolisä, joka sisältää Wellmune®-valmistetta, vitamiineja ja kivennäisaineita.
  Sisältää foolihappoa, B6-, B12-, C- ja D-vitamiineja, sinkkiä ja seleeniä. Edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

  Päivittäinen annossuositus: 2 kapselia päivässä.

  Sisältö

  Per 2 kapselia

  C-vitamiini

  800 mg (1000%)*

  B6-vitamiini

  10 mg (714%)*

  Sinkki

  10 mg (100%)*

  B12-vitamiini

  500 µg (20000%)*

  Foolihappo

  400 µg (200%)*

  Seleeni

  200 µg (364%)*

  D3-vitamiini

  50 µg (1000%)*

   

  Sisältää myös

  Per 2 kapselia

  Wellmune®

  250 mg

  *Päivittäisen saannin vertailuarvosta (RI)

  Ainesosat: L-askorbiinihappo, beetaglukaanit hiivasta [Saccharomyres cerevisiae],  kapseli (naudan liivate), metyylikobalamiini, seleenimetioniini, sinkkiaspartaatti, kolekalsiferoli, pyridoksiini-HCl, pteroyylimonoglutamiinihappo, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat).

  Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä.

  Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää.