×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Ultimate Lean Mass Complex, 1 kg

  Ultimate Lean Mass Complex - Star Nutritionin uniikki yhdistelmä laadukasta proteiinia, hitaita hiilihydraatteja ja MCT-rasvaa.

  Lue lisää
  21,90 €
  21,90 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 6512R

  40 g proteiinia ja 40 g hiilihydraatteja annosta kohden!

  Ultimate Lean Mass Complex antaa sinulle runsaasti proteiinia, hitaita hiilihydraatteja sekä MCT-rasvaa, joka antaa keholle tiivistettyä energiaa. 

  • Jokainen annos vastaa yhtä ateriaa
  • 40 g proteiinia, 40 g hitaita hiilihydraatteja annosta kohden
  • MCT-rasva antaa keholle tehokasta käyttöenergiaa

  Ultimate Lean Mass Complex on ravinteikas jauhe, josta saat proteiinia, hiilihydraatteja ja rasvaa.

  Annos vastaa yhtä ateriaa!

  Yksi annos vastaa yhtä ateriaa ja sisältää 40 g proteiinia, 40 g hitaita hiilihydraatteja sekä keskipitkäketjuisia rasvahappoja (MCT). MCT antaa tiivistettyä energiaa ilman rasvan kertymistä kroppaan.

  Ultimate Lean Mass Complex:n sisältämä proteiini koostuu heraproteiinikonsentraatista, joka imeytyy nopeasti lihaksiin ja kaseiinista, joka imeytyy hitaasti. Näin lihakset saavat aminohappoja välittömästi sekä pidemmäksi aikaa. Tuote on rikastettu esipilkotulla heraproteiinilla, josta lihakset hyötyvät heti.

  Ultimate Lean Mass Complex:n sisältämät hiilihydraatit ovat hitaita ja koostuvat pääosin Palatinos™-valmisteesta. Se on ainutlaatuinen hiilihydraatti, joka imeytyy hitaasti ja pitää verensokerin tasaisena. Palatinos™ imeytyy lihaksiin minimaalisella insuliinimäärällä, ja rasvanpoltto toimii samanaikaisesti, kun glykogeenivarastot täyttyvät.

  Suositeltu annostus: 90 g (noin 1 dl) sekoitetaan 3-4 dl vettä tai rasvatonta maitoa sekoituspullossa. Ravista, kunnes jauhe on liuennut. Nauti 1-2 annosta päivässä aterioiden välissä.

  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  3 Customer Review(s)

  per sivu

  3 Customer Review(s)

  per sivu

   

  Chocolate

  Chocolate

  Strawberry

  Strawberry

  Ravintosisältö

  Per 100 g

  Per 90 g

  Per 100 g

  Per 90 g

  Energiaa

  1619 kJ / 387 kcal

  1457 kJ / 348 kcal

  1619 kJ / 387 kcal

  1457 kJ / 348 kcal

  Rasva

  6.6 g

  5.9   g

  6.6 g

  5.9 g

  - josta tyydyttynyttä rasvaa 

  5.5 g

  4.9 g

  5.5 g

  4.9 g

  Hiilihydraatteja

  40 g

  36      

  40 g

  36 g

  - joista sokereita

  39.5 g

  35.5 g

  39.5 g

  35.5 g

  - joista laktoosia

  1.3 g

  1.2 g

  1.3 g

  1.2 g

  Ravintokuitua

  3.8 g

  3.4 g

  3.8 g

  3.4 g

  Proteiinia

  40 g

  36 g

  40 g

  36 g

  Suolaa

  0.8g

  0.7 g

  0.4 g

  0.36 g

  Ainesosat Strawberry: Heraproteiinikonsentraatti (emulgointiaine: soijaproteiinilesitiini), isomaltuloosi (Palatinose®*), misellaarinen kaseiini, fruktoosi, hydrolysoitu heraproteiini (Optipep®), keskipitkät triglyseridit (kasviöljyt [palmu, kookos, rapsi]), glukoosisiirappi, maitoproteiini, rasvahappojen mono- ja diglyseridien sitruunahappoesterit), oligofruktoosi, aromi, stabilointiaine (karboksimetyyliselluloosa), väri (punajuuriväri), makeutusaine (aspartaami**).

  *Isomaltuloosi on glukoosin ja fruktoosin lähde. **Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

  Ainesosat Chocolate: Heraproteiinikonsentraatti (emulgointiaine: soijaproteiinilesitiini), isomaltuloosi (Palatinose®*), misellaarinen kaseiini, fruktoosi, hydrolysoitu heraproteiini (Optipep®), kaakaojauhe (5%), keskipitkät triglyseridit (kasviöljyt [palmu, kookos, rapsi]), glukoosisiirappi, maitoproteiini, rasvahappojen mono- ja diglyseridien sitruunahappoesterit), oligofruktoosi, aromi, stabilointiaine (karboksimetyyliselluloosa), suola, makeutusaine (aspartaami**).

  *Isomaltuloosi on glukoosin ja fruktoosin lähde. **Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

  Allergiatietoa: Sisältää maitoproteiinia, 2 % maitosokeria ja fenyylialaniinin lähteen.