×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  Jäsenhinta -25%

  Ultimate Omega-3, 80%, 90 caps

  Ultimate Omega-3 80% on erittäin korkeapitoinen Omega-3-lisä Star Nutritionilta. 80% omega-3-happoa, pakattu pieniin ja helposti nieltäviin kapseleihin.

  Lue lisää

  alk. 14,90 €

  Normaalihinta: 19,90 €

  221,11 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 66556

  Mikä on Ultimate omega-3 80%?

  • Korkea pitoisuus: 80% omega-3-happoa!
  • Korkea pitoisuus EPA- ja DHA-happoja
  • Edistää sydämen ja verisuonten terveyttä
  • Tärkeitä rasvoja - tärkeitä heille, jotka eivät syö kalaa

  Omega-3 on klassikko ravintolisistä puhuttaessa. Se sopii yhtä hyvin urheilijoille kuin tavallisille liikkujille. Omega-3-rasvahapot ovat monityydyttymättömiä rasvahappoja, joita elimistö ei pysty tuottamaan itse, ja jotka ovat välttämättömiä hyvän terveyden edistämiseksi. Niillä on muun muassa tärkeä rooli sydämen, verisuonten sekä aivojen terveyden ja rasvanpolton edistäjänä.

  Erittäin korkeapitoinen

  Numero "80" tuotteen nimessä tulee siitä, että 80% rasvasta tulee omega-3-haposta, mikä tekee siitä yhden korkeapitoisimmista omega-3-lisistä urheiluravinnemarkkinoilla. Näistä omega-3-rasvahapoista 87.5% tulee eniten terveyshyötyjä sisältävistä aineista: EPA (eikosapentaeenihappo) ja DHA (dokosaheksaeenihappo). Korkean pitoisuuden seurauksena tuote on myös huomattavasti pienempi, kuin tavanomaiset omega-3 -tuotteet.

  Annostusohje: Ota 2-3 kapselia päivässä.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Sisältö

  2 kapselia

  3 kapselia

  Omega-3-rasvahappoja

  800 mg

  1200 mg

    josta EPA

  400 mg

  600 mg

    josta DHA

  300 mg

  450 mg

  Ainesosat: Kalaöljy, kapseli (liivate naudasta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), vesi, antioksidantti (tokoferoli).

  Allergeenit: Valmistettu tiloissa, joissa käsitelläään myös soijalesitiiniä ja maitoa, ja saattaa sisältää niiden jäämiä.

  Säilytys: Säilytetään kuivassa paikassa huoneenlämmössä.