×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -30%

  Ultimate Shape, 60 caps

  Ultimate Shape, 60 caps – Star Nutrition Hers -tuotesarjan rasvanpolttaja, joka optimoi kehittymisesi useiden vaikuttavien ainesosien avulla!

  Lue lisää

  alk. 20,90 €

  Normaalihinta: 29,90 €

  509,76 €/ kg 729,27 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 6685

  Ultimate Shape, 60 caps – Star Nutrition Hers -tuotesarjan rasvanpolttaja, joka optimoi kehittymisesi useiden vaikuttavien ainesosien avulla!

  • Auttaa painonputotuksessa ja kehon kiinteyttämisessä
  • Vahva piristävä vaikutus (300 mg kofeiinia / päiväannos)
  • Termogeeninen ja ruokahalua hillitsevä
  • Rikastettu kromilla, joka optimoi verensokeritasot

  Ultimate Shape on Star Nutrition Hers -tuotesarjan kehittynyt rasvanpolttovalmiste, joka auttaa sinua tavoitteessasi saavuttaa kiinteämpi keho!

  Yksi Ultimate Shapen vaikuttavista  ainesosista on Capsimax™, joka chilin kapsaisiinien avulla laittaa vauhtia kehon luonnolliseen rasvanpolttoon ja energiankulutukseen.

  Koliini edistää rasvanpolttoa entisestään ja se on mukana solurakennuksessa. L-karnitiinitartraatti taas stimuloi rasvanpolttoa lisäämällä kropan kykyä käyttää vapautunutta rasvaa energiaa antavana polttoaineena. Koostumus on täydennetty tarkkaan valitulla annoksella Camelia Sinensista.

  Star Nutrition Hers on luonnollisesti pitänyt huolen siitä, että Ultimate Shape antaa sinulle terävän keskittymiskyvyn ja energiaa treenata myös dieetillä: tämä varmistuu 300 mg:lla kofeiinia kahta kapselia kohden! Tuotteeseen lisätty kromi taas auttaa stabiloimaan verensokerin ja vältät nousut ja laskut, joita rankka dieetti saattaa aiheuttaa.

  Ultimate Shape – yksi parhaista työkaluista rasvanpolttoon treenin ja normaalin ravinnon lisäksi!

  Annostus: Ota 1 kapseli 2-3 kertaa päivässä.

  Annoksia pakkauksessa: 60 kapselia, 20/30 annosta

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Sisältää kofeiinia (300 mg/kaksi kapselia). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää kofeiinia, kasviuutteita ja kromia. Kromi edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina. Sisältää koliinia, joka edistää normaalia rasva-aineenvaihduntaa. Sisältää kofeiinia (300 mg per kaksi kapselia). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

   

  Kapseleita pakkauksessa: 60

   

  Sisältö Per 2 kapselia Per 3 kapselia
  Coffea Robusta 800 mg 1200 mg
  Klorogeenihappo 400 mg 600 mg
  VitaCholine® 201 mg 301,5 mg
   josta koliinia 83,4 mg 125 mg
  Kofeiini 200 mg 300 mg
  L-Karnitiininitraatti 100 mg 150 mg
  Gallushappomonohydraatti 80 mg 150 mg
  Camellia sinensis 60 mg 90 mg
  Capsimax™ 50 mg 75 mg
   josta kapsaisiinia 1 mg 1,5 mg
  Olea europaea 15 mg 22,5 mg
   josta oleuropeiinia 0,9 mg 1,35 mg
  Kromi 80 µg (200%*) 120 µg (300%*)
  * - Päivittäisen saannin vertailuarvosta

   

  Ainesosat: Vihreä kahvi -uute [Coffea robusta] (50% klorogeenihappo), kapseli (naudan gelatiini), VitaCholine® koliinibitartraatti (41,5% koliini), kofeiini, L-karnitiinitartraatti, gallushappomonohydraatti, vihreä tee -uute [Camellia sinensis] (3% kofeiini), Capsimax™ pippuriuute [Capsicum annuum] (2% kapsaisiini), pintakäsittelyaine (mikrokiteinen vaha), oliivinlehtiuute [Olea europaea] [6% oleuropeiini), kromi, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), väri (titaanidioksidi).

   

  Allergiatietoa: Ei sisällä allergeeneja. Sisältää kofeiinia (300 mg/kaksi kapselia).