×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Ultimate ZMA Night Complex, 90 caps

  Ultimate ZMA Night Complex on tehokas unta ja palautumista parantava tuote Star Nutritionilta. Sen sisältämiä ainesosia ovat mm. Ashwagandha, Bacognize™ ja Lactium®.

  Lue lisää
  39,90 €
  458,62 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 6514-11

  Enemmän kuin ZMA

  Ultimate ZMA Night Complex on ZMA-tuote, johon on lisätty mm. ashwagandhaa, nootropiinia ja teaniinia. Parantaa unen laatua sekä edistää lihasten ja aivojen palautumista.

  • Sisältää sinkkiä, magnesiumia ja B6-vitamiinia
  • Tuotteeseen on lisätty Ashwagandhaa, Bacognize™-valmistetta, Lactiumia®, teaniinia, sitruunamelissauutetta ja sahramia
  • Parantaa unen laatua ja vähentää stressitasoja
  • Edistää lihasten muodostumista ja palautumista

  Ultimate ZMA Night Complex on markkinoilla ainutlaatuinen ZMA-tuote, joka sisältää sinkin ja magnesiumin lisäksi useita ainesosia, jotka yhdessä parantavat unen laatua, edistävät palautumista ja alentavat stressitasoja.

  Mikä ZMA on?

  ZMA on klassinen tuoteryhmä, joka perinteisesti koostuu sinkistä ja magnesiumista sekä B6-vitamiinista. Yhdistelmä on suosittu pyrittäessä parantamaan unen laatua ja varmistamaan kunnollinen palautuminen.

  Mitä Ultimate ZMA Night tekee eri tavalla?

  Klassisten ZMA-ainesosien lisäksi Ultimate ZMA Night Complex -valmisteeseen on lisätty useita ainesosia, jotka vahvistavat ZMA-koostumuksen vaikutusta.

  • Ashwaganda on klassinen adaptogeeni, joka on suosittu, koska se vähentää stressiä ja parantaa unen laatua. Ashwagandha on suosittu ainesosa myös pyrittäessä edistämään lihaskasvua.
  • Bacognize™ on niin sanottu nootropiini eli ainesosa, jonka tarkoituksena on edistää kognitiivista kyvykkyyttä. Bacognize™ koostuu standardisoidusta koostumuksesta, jota saadaan Bacopa monnieri -nimisestä kasvista.
  • Lactium® on aine, jota saadaan maidon proteiinista. Sen suosio ainesosana on kasvanut nopeasti viime aikoina, koska se edistää hyvää yöunta, ehkäisee muistiongelmia ja auttaa keskittymisessä.
  • Teaniini on aminohappo, jota esiintyy luonnossa teenlehdissä. Kehossa teaniini osallistuu useiden välittäjäaineiden valmistukseen. Teaniini saa aikaan vihreän teen rauhoittavan vaikutuksen.
  • Sitruunamelissauute on luonnon kasviuute, jota on käytetty pitkään levottomuuden vähentämiseen ja hyvän yöunen edistämiseen.
  • Sahrami tunnetaan parhaiten sen pullalle antamasta hyvästä mausta. Tosiasiassa sahramilla on kuitenkin useita positiivisia vaikutuksia kognitiiviseen suorituskykyyn ja yöuneen.

  Päivittäinen annossuositus: 3 kapselia ennen nukkumaanmenoa. 

  Annoksia pakkauksessa: 30

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Ravintolisä, joka sisältää magnesiumia, sinkkiä, kasviuutetta ja Lactium®-valmistetta.

  Sisältö

  per 2 kapselia

  per 3 kapselia

  Magnesium

  133 mg (39.7 %)

  200 mg (53 %)*

  Sinkki

  14.6 mg (165 %)

  22 mg (220 %)*

  B6-vitamiini

  5.3 mg (434 %)

  8.1 mg (579 %)*

   

  Muu sisältö

  per 2 kapselia

  per 3 kapselia

  Ashwagandha (7% withanolidit)

  200 mg

  300 mg

  Bacognize™ (6% glykosidit)

  200 mg

  300 mg

  Lactium®

  133 mg

  200 mg

  Teaniini

  133 mg

  200 mg

  Sitruunamelissauute

  133 mg

  200 mg

  Sahrami (0.3%)

  20 mg

  30 mg

   *Päivittäisen saannin vertailuarvosta (RI)

  Ainesosat: kapseli (naudan liivate), magnesium (magnesiumsitraatti, magnesiummalaatti, magnesiumlaktaatti) ashwagandha-kasvi (Withania somnifera [juuri]), bacopa monnieri -uute (koko yrtti), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), sitruunamelissauute (Melissa officinalis L. (koko yrtti)), L-teaniini, hydrolysoitu maitoproteiini (Lactium®), sinkki (sinkkiglukonaatti, sinkkiaspartaatti, sinkkibisglysinaatti), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), sahramiuute (Crocus sativus (kukka luotteineen)), pyridoksiini-HCl.

  Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä.