×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Ursolic Acid Hardcore, 150 caps

  Ursolic Acid Hardcore – Chained Nutritionin kehittynyt ravintolisä sinulle, joka haluat rakentaa lihasmassaa ja polttaa rasvaa!

  Lue lisää
  29,90 €
  179,04 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 6590

  Ursolic Acid Hardcore – Chained Nutritionin kehittynyt ravintolisä sinulle, joka haluat rakentaa lihasmassaa ja polttaa rasvaa!

  • Lihasmassan kasvu
  • Vähentynyt kehonrasva
  • Hyvin imeytyvät kapselit
  • Parantunut insuliiniherkkyys
  • Lisääntynyt typpioksidituotanto
  • Erittäin tiivistetty – täydet 200 mg ursolihappoa per kapseli!

  Chained Nutritionin Ursolic Acid Hardcore on tiivistetty ravintolisä, joka sisältää ursolihappoa. Ursolihapon suosio ravintolisissä on noussut merkittävästi viime aikoina yhä useampien tullessa vakuuttuneiksi sen positiivisista vaikutuksista kehittymiseen.

  Yksi ursolihapon vaikutuksista on rasvanpoltossa. Dieetillä ollessa yritetään minimoida rasvan määrä kropassa ja saada lihaserottuvuus esille, ja Ursolic Acid Hardcore vahvistaa hyvin suunnitellun ravinto- ja treeniohjelman vaikutuksia rasvanpolttoon.

  Ursolihapolla on osoitettu olevan myös positiivinen vaikutus lihasmassan ja -voiman lisääntymiseen. Ottamalla Ursolic Acid Hardcoren mukaan ravinto-ohjelmaasi, voit kehittyä paremmin myös näissä aspekteissa.

  Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi, ursolihappo voi parantaa myös insuliiniherkkyyttä ja stimuloida typpioksidituotantoa. Hyvä insuliiniherkkyys tarkoittaa, että kroppa tarvitsee vähemmän insuliinia hiilihydraattien prosessointiin, mikä on hyväksi sekä terveydelle että painonhallinnalle. Lisääntynyt typpioksidituotanto lisää veren ja ravintoaineiden kulkeutumista lihaksistoon, mikä saa aikaan voimakkaamman lihaspumpin ja parantaa kropan palautumiskykyä.

  Ursolic Acid Hardcore on tehokas ravintolisä treenaamiseen tosissaan panostavalle urheilijalle, oli tavoitteena sitten lihaskasvu tai rasvaprosentin laskeminen.

  Annostus: Ota 3 kapselia 2 kertaa päivässä aterioiden yhteydessä.

  Annoksia pakkauksessa: 25

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  1 Customer Review(s)

  per sivu

  1 Customer Review(s)

  per sivu

  Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää ursolihappoa.

   

  Sisältö: 150 kapselia

   

  Sisältö Per 6 kapselia Per 1 kapseli
  Eriobotrya japonica -uute 4800 mg 800 mg
  - josta ursolihappoa 1200 mg 200 mg
  Bioperine® 2 µg 0,33 µg
  - josta piperiiniä 1,9 µg 0,32 µg

   

  Ainesosat: Eriobotrya japonica -uute (ursolihapon lähde), kapseli (gelatiini, väri: titaanidioksidi), täyteaineet (selluloosa, kalsiumfosfaatit), emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), Bioperine® Piper nigrum -uute (Piperiinin lähde).

   

  Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä.

   

  Allergiatietoa: Ei sisällä allergeeneja.