×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -25%

  Ursolic Acid Hardcore 150 caps + HMB, 70 caps

  Ursolic Acid Hardcore + HMB - Kaksi tehokasta lisäravinnetta lihaskasvun boostaamiseen nyt pakettihintaan!

  Lue lisää

  Price as configured: 29,90 €

  39,80 €

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: SETURSHMB

  Tehokas kahden tuotteen paketti lihaskasvuun – nyt 30% alennus! 

  Lue lisää tuotteista

  • HMB, 70 caps

   HMB, 70 caps - Star Nutritionin ravintolisä, joka koostuu tutkitusta ja tehokkaasta lihasmassan lisääjästä HMB:stä!

   • Puhdas HMB-lisä
   • Haaraketjuisen aminohapon L-leusiinin luonnollinen hajoamistuote
   • Tutkittu ja turvallinen lihasmassan lisääjä
   • Edistää lihasmassan lisäämistä ja ehkäisee lihaskatoa
   • Edistää palautumista

   HMB eli beeta-hydroksi-beeta-metyylibutyraatti, on ravintolisien klassikko. Se on turvallinen ja perusteellisesti tutkittu lihasmassan lisääjä, joka ei vain auta sinua saamaan maksimaalista hyötyä salilla viettämistäsi tunneista vaan myös vahvistaa palautumiskykyäsi.

   Puhtaan kemiallisesti HMB on monien tunteman L-leusiini-aminohapon hajoamistuote. Nauttimastamme leusiinista runsas 5 % muuttuu elimistössä HMB:ksi. Kasvava kiinnostus HMB:tä kohtaan sai alkunsa yli 20 vuotta sitten, jolloin huomattiin, että suuremmilla annoksilla HMB:tä kuin mitä luonnollisesti muodostui, oli myönteisiä vaikutuksia lihasten muodostumiseen ja palautumiskykyyn.

   Teoreettinen selitysmalli lihasmassan muodostumisen takana on huomattavasti helpompi kuin käytäntö: Lihasmassaa on rakennettava enemmän kuin mitä sitä hajoaa. Jos teemme näin, lihakset kasvavat. HMB:n tehokkuus perustuu siihen, että HMB nopeuttaa lihaskasvua kahdella eri tavalla, koska se lisää lihasmassan muodostumista ja estää samalla hajoamista.

   Suositeltu päiväannos: 1 kapseli 2 kertaa päivässä aterioiden välillä. Harjoituspäivinä harjoituksen yhteydessä.

   Annoksia pakkauksessa: 70 (35 päiväannosta á 2 kapselia)

   Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

   Sisältö

     Per kapseli Per 2 kapselia
   HMB 750mg 1500mg
   -josta kalsiumia 102,8 mg (12.8% RDI*) 205,6 mg (25,7% RDI*)

   *RDI: Suositeltu päivittäinen annos.

   Ainesosat: Beta-hydroksi-beta-metyylibutyraattikalsium, täyteaine (mikrokristallinen selluloosa), voiteluaine (magnesiumstearaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), kapseli (naudan gelatiini, väriaine; titaanidioksidi).

  • Ursolic Acid Hardcore, 150 caps

   Ursolic Acid Hardcore – Chained Nutritionin kehittynyt ravintolisä sinulle, joka haluat rakentaa lihasmassaa ja polttaa rasvaa!

   • Lihasmassan kasvu
   • Vähentynyt kehonrasva
   • Hyvin imeytyvät kapselit
   • Parantunut insuliiniherkkyys
   • Lisääntynyt typpioksidituotanto
   • Erittäin tiivistetty – täydet 200 mg ursolihappoa per kapseli!

   Chained Nutritionin Ursolic Acid Hardcore on tiivistetty ravintolisä, joka sisältää ursolihappoa. Ursolihapon suosio ravintolisissä on noussut merkittävästi viime aikoina yhä useampien tullessa vakuuttuneiksi sen positiivisista vaikutuksista kehittymiseen.

   Yksi ursolihapon vaikutuksista on rasvanpoltossa. Dieetillä ollessa yritetään minimoida rasvan määrä kropassa ja saada lihaserottuvuus esille, ja Ursolic Acid Hardcore vahvistaa hyvin suunnitellun ravinto- ja treeniohjelman vaikutuksia rasvanpolttoon.

   Ursolihapolla on osoitettu olevan myös positiivinen vaikutus lihasmassan ja -voiman lisääntymiseen. Ottamalla Ursolic Acid Hardcoren mukaan ravinto-ohjelmaasi, voit kehittyä paremmin myös näissä aspekteissa.

   Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi, ursolihappo voi parantaa myös insuliiniherkkyyttä ja stimuloida typpioksidituotantoa. Hyvä insuliiniherkkyys tarkoittaa, että kroppa tarvitsee vähemmän insuliinia hiilihydraattien prosessointiin, mikä on hyväksi sekä terveydelle että painonhallinnalle. Lisääntynyt typpioksidituotanto lisää veren ja ravintoaineiden kulkeutumista lihaksistoon, mikä saa aikaan voimakkaamman lihaspumpin ja parantaa kropan palautumiskykyä.

   Ursolic Acid Hardcore on tehokas ravintolisä treenaamiseen tosissaan panostavalle urheilijalle, oli tavoitteena sitten lihaskasvu tai rasvaprosentin laskeminen.

   Annostus: Ota 3 kapselia 2 kertaa päivässä aterioiden yhteydessä.

   Annoksia pakkauksessa: 25

   Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

   Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää ursolihappoa.

    

   Sisältö: 150 kapselia

    

   Sisältö Per 6 kapselia Per 1 kapseli
   Eriobotrya japonica -uute 4800 mg 800 mg
   - josta ursolihappoa 1200 mg 200 mg
   Bioperine® 2 µg 0,33 µg
   - josta piperiiniä 1,9 µg 0,32 µg

    

   Ainesosat: Eriobotrya japonica -uute (ursolihapon lähde), kapseli (gelatiini, väri: titaanidioksidi), täyteaineet (selluloosa, kalsiumfosfaatit), emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), Bioperine® Piper nigrum -uute (Piperiinin lähde).

    

   Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä.

    

   Allergiatietoa: Ei sisällä allergeeneja.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.