×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  EMS - Sähköinen Lihasstimulaatio

  EMS

  EMS eli sähköinen lihasstimulaatio on futuristinen nimitys tälle urheilulääketieteessä hyväksi havaitulle ja laajalti tunnetulle tekniikalle. EMS:n toteutukseen käytettävää laitetta kutsutaan yleensä tens-koneeksi tai tens-laitteeksi.

  Lihasstimulaattori toiminnassa

  EMS perustuu siihen, että elektrodit kiinnitetään suositeltujen mallien mukaan haluttuihin lihaksiin. Sen jälkeen elektrodit lähettävät halutun suuruisia sähköisiä impulsseja saadakseen aikaan hallittuja lihasten supistuksia.

  Syitä tens-tekniikan käyttöön

  Tens-tekniikkaan perustuvalla sähköisellä lihasstimulaatiolla on useita etuja ja käyttöalueita. Urheilussa sitä käytetään osittain kuntoutustarkoituksiin mutta myös palautumisen nopeuttamiseen ja suorituskyvyn parantamiseen. Sairaanhoidossa menetelmää käytetään kivunlievitykseen, verenkierron parantamiseen ja liikkuvuuden lisäämiseen.

  EMS harjoituksen tehostajana

  Nyttemmin EMS-tekniikasta on tullut suosittu lisäys perinteiseen harjoitteluun haluttaessa tehostaa sen vaikutusta ja parantaa tuloksia. Kun harjoitteluun tai treeniin lisätään sähköinen lihasstimulaatio, lihas aktivoituu syvemmältä – mikä käytännössä tarkoittaa, että saadaan aikaan suurempi vaikutus lyhyemmässä ajassa.

  Esimerkkejä EMS:n käyttöalueista

  Jos harkitset tens-laitteen hankintaa, voit odottaa monipuolista apuvälinettä, jolla on lukuisia käyttöalueita. EMS-laitetta voidaan käyttää muun muassa selän, vatsan ja käsivarsien lihasten treenaamiseen – mutta myös lihasten epätasapainon eliminoimiseen ja haitallisten lihasjännitysten poistamiseen. Oikein käytettynä tens-konetta voidaan hyödyntää myös hieronnassa ja kivunlievityksessä esim. kuukautiskipujen, välilevyn pullistumien ja noidannuolien yhteydessä.

  Suodata

  Tavaramerkki
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -
  Väri
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -
  Asiakastyyppi
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -
  Koko
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -

  6 tuotetta

  per sivu

  6 tuotetta