×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Vegan Protein, 2,1 kg

  Reflex Nutritionin Vegan Protein on täysin kasvipohjainen herneproteiini poikkeuksellisella ravintoprofiililla, hyvällä maulla ja ruoansulatusta edistävillä entsyymeillä!

  Lue lisää
  59,90 €
  28,52 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 2690-001R

  Reflex Nutritionin Vegan Protein on täysin kasvipohjainen herneproteiini poikkeuksellisella ravintoprofiililla, hyvällä maulla ja ruoansulatusta edistävillä entsyymeillä!

  • Kasviproteiinia herneestä.
  • Korkea biologinen arvo.
  • Hyvä maku.
  • Ruoansulatusta edistäviä entsyymejä.

  Kuinka Vegan Protein valmistetaan?
  Reflex Nutritionin Vegan Proteinin kasvipohjainen proteiinilähde tuotetaan patentoidun ja täysin kemikaalivapaan prosessin avulla - herneiden proteiini uutetaan ainutlaatuisella vesifiltraatiomenetelmällä. Näin saadaan aikaan proteiiniraaka-aine, jolla on korkea, täysin eläinperäisiin proteiineihin verrattavissa oleva biologinen arvo. Proteiiniraaka-aineelle tulee myös neutraali maku, jonka ansiosta lopputuote on helppo maustaa hyvänmakuiseksi!

  Mitä aminohappoja Vegan Protein sisältää?
  Vegan Protein sisältää haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) sekä runsaasti suoritusta tehostavaa aminohappo arginiinia. Vegan Protein on biologisesti täysiarvoinen, eli sillä on kattava välttämättömien aminohappojen profiili.

  Ilman soijaa, gluteenia ja GMO:ta!
  Erona moniin muihin kasviperäisiin proteiineihin, Vegan Protein on täysin vapaa allergeeneista kuten soija ja gluteeni. Vegan Protein on sitä paitsi ympäristöystävällisimpiä proteiinituotteita sillä raaka-aine viljellään ilman apulannoitteita.

  Vegan Protein on maustettu Stevialla!
  Vegan Protein ei sisällä keinotekoisia tai kemiallisia makuaineita, vaan se on makeutettu luonnollisella kasviuutteella, Stevialla. Stevia on 200 kertaa sokeria makeampi, mutta ei sisällä lainkaan kaloreita tai verensokeriin vaikuttavia hiilihydraatteja.

  Lisätty ruoansulatusentsyymejä optimaalisen imeytyvyyden aikaansaamiseksi!
  Reflex Nutrition on päättänyt rikastaa Vegan Proteinin ruoansulatusentsyymi Digezyme®:llä ja probiootti LactoSpore®:lla optimoidakseen proteiinin ja muiden ravintoaineiden imeytymisen.

  Annossuositus: Sekoita 0,75-1 dl jauhetta (30-40 g) 2-3 dl:aan vettä. Juo 1-3 kertaa päivässä, mieluiten aterioiden välissä ja heti treenien jälkeen.

  Huom: Vegan Protein sekoitetaan ja pakataan samoissa tiloissa, joissa käsitellään myös heraa/maitoa. Proteiinin valmistamiseen käytettävä laitteisto puhdistetaan ja testataan, jotta voidaan varmistua, ettei herasta jää jäämiä vegaaniproteiiniin.

  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  3 Customer Review(s)

  per sivu

  3 Customer Review(s)

  per sivu

  Ravintosisältö per 100 g

   

  Energiaa 370 kcal / 1562 KJ
  Proteiinia 74 g
  Hiilihydraatteja 4,1 g
  Rasvaa 5,6 g
  Ravintokuitua 3,4 g
  Natriumia 1,3 g

   

  Ainesosat: Herneproteiini, luonnolliset väriaineet, vähärasvainen kaakaojauhe (Vain Rich Chocolate), betaiini (Vain Smooth Fruit ja Strawberry), beetakaroteeni (Vain Smooth Fruit), aromit, sakeutusaine (Karboksimetyyliselluloosa), luonnollinen makeutusaine (Stevia), ruoansulatusentsyymit (Amylaasi, Proteaasi, Sellulaasi, Laktaasi, Lipaasi), probiootti (Bacillus coagulans).