×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Vehnävyö/Lämpötyyny

  Vehnävyö, jonka voi sitoa kiinni tarranauhoilla. Venhävyö lievittää kipuja ja rentouttaa samalla kun istut tietokoneen ääressä, seisot, kävelet tai makaat. Voidaan käyttää myös raskauden aikana.

  Lue lisää
  29,99 €

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A4188R

  Vehnävyö/Lämpötyyny

  & Vihdoinkin vehnävyö, jonka voi sitoa kiinni takaa tarranauhoilla. Venhävyö lievittää kipuja ja rentouttaa samalla kun istut tietokoneen ääressä, seisot, kävelet tai makaat.

  Vehnälämmitin, jonka voi sitoa kiinni.

  Ainutlaatuinen muotoilu sopii niin hoikille, kuin tukevamillekin ja vyötä voi käyttää myös esimerkiksi tenniskyynärpääkipuja lievittämään, sekä raskausvatsalle.

  Vehnävyötä on saatavana punaisena ja mustana..

  Vehnälämmittimen voi sekä lämmittää, että viilentää riippuen lievitettävästä kivusta. Vehnävyö on täytetty kokonaisilla vehnänjyvillä ja rauhoittavalla miedolla laventelilla. Irrotettava tyyliina voidaan pestä 40°C.

  Lämmittävään tehoon:

  Käytetään kaikelaiseen särkyyn, esimerkiksi särkevään selkään, lantioon, ja olkapäihin, kuukautis-, lihas- ja kasvukipuihin, synnytyskipuihin, alku- ja jälkikipuihin, sekä maitoturvotukseen. Vehnävyö pitää lämmön 30-40 minuuttia huoneenlämmössä. Peiton alla noin 3 tuntia.

  1. Kiinnitä tarranauhat toisiaan vasten (estääksesi tarranauhojen sulamista)li>
  2. Laita vyö mikroaatouuniin/uuniin tarranauhapuoli alaspäin.
  3. Mikroaaltouuni: (Mikron tehot voivat vaihdella), joten aloita pienellä teholla (650W) ja lyhyellä lämmitysajalla (2 minuuttia).
  4. Uuni: 80°C noin 15 minuuttia (älä käytä kaasu-uunia).

  Viilentävään tehoon:strong>

  Käytetään esimerkiksi päänsärkyyn, turvotukseen, kuhmuihin, mustelmiin, vaihdevuosivaivoihin ja nyrjähdyksiin.

  1. Laita vyö pussiin.
  2. Laita vyö pussissa pakkaseen noin 20 minuutiksi.li>

  Huomioi:
  Jos lämmitys kestää kauan, voi vehnävyö syttyä tuleen. Pidä mikron ja uunin luukku aina suljettuna, jotta tuli tukehtuu. Vedä pistoke irti pistorasiasta. Älä koskaan jätä mikroaaltouunia/uunia ilman valvontaa lämmityksen aikana. Jos mikroaaltouunissa on pyörivä levy, pidä huolta että vehnätyyny pääsee pyörimään vapaasti.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.