×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -40%

  Shredded Pack

  Shredded Pack - Star Nutritionin paketti, joka sisältää kolme rasvanpolttoa edistävää tuotetta!

  Lue lisää

  Price as configured: 33,50 €

  55,70 €

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: SA001127

  Shredded Pack - Star Nutritionin paketti, joka sisältää kolme rasvanpolttoa edistävää tuotetta!

  Paketti sisältää:

  • 1 x Ultimate Shred, 90 caps
  • 1 x Ultimate L-Carnitine, 90 caps
  • 1 x Ultimate CLA, 90 caps

  Lue lisää tuotteista

  • Ultimate CLA, 90 caps

   Ultimate CLA, 90 caps - Star Nutritionin ravintolisä, joka sisältää konjugoitunutta linolihappoa laadukkaasta Clarinol™-raaka-aineesta.

   • Tiivistetty ravintolisä, joka sisältää CLA:ta (konjugoitunut linolihappo)
   • Edistää rasvanpolttoa
   • Ei sisällä kofeiinia tai muita stimulantteja

   On vaikea puhua rasvanpolttajista mainitsematta todellista klassikkoa – CLA:ta. CLA on lyhenne englanninkielisistä, konjugoitunutta linolihappoa tarkoittavista sanoista. Se on luonnollinen transrasvahappo, joka on ollut vuosikymmeniä urheiluravinnemarkkinoilla ja tullut tunnetuksi kyvystään nopeuttaa painonpudotusta ja rasvanpolttoa.

   Painonpudotuksen kaava kuuluu yksinkertaistettuna: kuluta enemmän kaloreita, kuin mitä nautit. Kun teet näin, elimistö alkaa ottaa energiaa muun muassa rasvakudoksesta. Tämä johtaa pitkällä aikavälillä siihen, että rasvan määrä elimistössä vähenee. CLA:n on todettu helpottavan tätä prosessia.

   CLA vähentää ruokahalua, minkä ansiosta sinun on henkisesti helpompi noudattaa dieettiä. CLA myös lisää energiankulutusta ja tällä tavalla parantaa todennäköisyyttä saavuttaa kalorivaje, joka vaaditaan painonpudotukseen. Viimeiseksi, CLA estää nauttimiamme kaloreita varastoitumasta rasvakudokseen.

   Star Nutritionin Ultimate CLA koostuu 100-prosenttisesti tuotemerkkisuojatusta Clarinol™-raaka-aineesta. Tämä CLA-muoto on erityisen edullinen, koska 1) siinä on suuri pitoisuus puhdasta CLA:ta ja 2) se koostuu tehokkaimmista CLA-muodoista.

   Annosteluohje: 1 kapseli 3 kertaa päivässä. Älä ota enempää kuin 3 kapselia päivässä. Käytä enintään 6 kuukautta peräkkäin.

   Annoksia purkkia: 30.

   Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

   Sisältö per annos (1 kapseli) ja per päiväannos (3 kapselia):

     1 kapseli 3 kapselia
   Clarinol® 80 1000 mg 3000 mg
   - josta CLA:ta 780 mg 2340 mg

   Ainesosat: Clarinol® (CLA:n lähde), kapseli (naudan gelatiini, stabilointiaine; glyseroli).

   Allergeenit: Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään myös soijalesitiiniä ja maitoa, ja saattaa sisältää niiden jäämiä.

  • Ultimate L-Carnitine, 90 caps

   Yksinkertainen ja tehokas rasvanpolttaja Star Nutritionilta. Ultimate L-karnitiini koostuu tuotemerkkisuojatusta L-karnitiinilähteestä, joka on nimeltään Carnipure™.

   • L-karnitiini Carnipure™:sta
   • Edistää rasvanpolttoa
   • Tehokas ravintolisä dieetin aikana
   • Parantaa suorituskykyä pitkäkestoisissa harjoituksissa

   Ultimate L-karnitiini on yksinkertainen ja laadukas rasvanpolttaja Star Nutritionilta. Yksinkertainen siten, että tuotteen ainoa aktiivinen ainesosa on L-karnitiini. Laadukas siten, että L-karnitiini tulee ainoastaan tuotemerkkisuojatusta ja taatusti puhtaasta Carnipure™-raaka-aineesta. 

   Kuinka tämä toimii? Lihasten sisällä L-karnitiini vastaa rasvan kuljettamisesta mitokondrioihin, jotka ovat niitä solujen osia, missä rasvaa poltetaan. Nauttimalla L-karnitiinilisää lisätään määrää, joka on saatavana rasvahappojen kuljettamiseen mitokondrioihin, mikä puolestaan lisää rasvanpolttoa.

   L-karnitiinin nauttimisen seurauksena lisääntynyt rasvanpoltto tekee siitä tehokkaan ravintolisän sinulle, joka yrität saada vatsalihakset erottumaan. Sen ansiosta tuotetta voidaan käyttää myös parantamaan suorituskykyä harjoitusmuodoissa, joissa rasva on tärkeä energianlähde, kuten pitkäkestoisissa cardio- ja kuntoharjoituksissa.

   Annosteluohje: 3 kapselia päivässä. Harjoituspäivinä ennen harjoitusta.

   Annoksia purkkia: 30.

   Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

   Sisältö per kapseli per 3 kapselia
   L-karnitiinitartraatti 500 mg 1500 mg
    josta L-karnitiinia 336 mg 1008 mg

    

   Ainesosat: L-karnitiinitartraatti (Carnipure), kapselimateriaali (naudan gelatiini), paakkuuntumisenestoaine (E551), väriaine (E171).

    

   Allergiatietoa: Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään gluteenia, kananmunaa, soijaa ja maitoa ja voi näin ollen sisältää näiden jäämiä.

  • Ultimate Shred, 90 caps

   Ultimate Shred – Nyt on aika nähdä tuloksia! Star Nutritionin rasvanpolttaja Shred tasoittaa tiesi kohti kivenkovaa fysiikkaa!

   Star Nutrition esittelee ylpeänä Ultimate Shredin; rasvanpolttaja, jota et halua jättää käyttämättä kun tavoitteenasi on tiukempi kroppa!

   • Edistää rasvanpolttoa 9 synergistisesti toimivan ainesosan avulla
   • Voimakkaasti piristävä
   • Termogeeninen ja ruokahalua hillitsevä
   • Keskushermostoa stimuloiva ja suorituskykyä parantava

   Ultimate Shred, aiemmin tunnettu nimellä Shred, koostuu ainesosista, jotka yhdessä antavat kropalle avaimet tehokkaaseen rasvanpolttoon kovan harjoittelun yhteydessä.

   Ultimate Shred sisältää kaksi poikkeuksellista ainesosaa:

   VitaCholine™ – Koliini on hyvä lisä dieetille sillä se lisää rasvanpolttoa. Koliini on mukana myös rasvaliukoisten vitamiinien A, D, E ja K pilkkomisessa ja imeytymisessä.

   CapsiMax™ – Patentoitu pippuriuute, joka edistää rasvanpolttoa. Shred on varustettu 25 mg:lla CapsiMax™:ia per kapseli.

   Jotta saisit terävän fokuksen treenatessasi rankalla dieetillä, Star Nutrition on rikastuttanut Ultimate Shredin kofeiinilla, vihreällä teellä sekä vihreillä kahvipavuilla.

   Suositeltava vuorokausiannos: 2-3 kapselia päivässä.

   Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Sisältää kofeiinia (300 mg per päiväannos). Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai imettäville naisille. 

   Ravintolisä, joka sisältää kofeiinia, kasviuutteita ja aminohappoja. Sisältää koliinia, joka edistää normaalia rasva-aineenvaihduntaa. Kromi edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina.  Sisältää kofeiinia (300 mg per päiväannos). Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai imettäville naisille. 

   Nettopaino: 71.5 g

   Sisältö

   Per Kapseli

   Per 3 Kapselia

   Coffea robusta

   250 mg

   750 mg

   josta klorogeenihappoa

   125 mg

   375 mg

   VitaCholine™

   100.5 mg

   301.5 mg

   josta koliinia

   41.7 mg

   125 mg

   Camellia sinensis

   100 mg

   300 mg

   josta polyfenoleja

   95 mg

   285 mg

   josta katekiineja

   66.5 mg

   199.5 mg

   josta epigallokatekiinigallaattia

   29.9 mg

   89.7 mg

   josta kofeiinia

   7 mg

   21 mg

   Kofeiini:

   88 mg

   264 mg

   Citrus paradisi

   40 mg

   120 mg

   josta flavonoideja

   18 mg

   54 mg

   josta naringiinia

   11 mg

   33 mg

   CapsiMax™

   25 mg

   75 mg

   DL-fenyylialaniini

   25 mg

   75 mg

   L-tyrosiini 

   16.6 mg

   49.8 mg

   Piper nigrum

   0.5 mg

   1.5 mg

   josta piperiiniä

   0.48 mg

   1.4 mg

   Ainesosat: Vihreä kahvipapu-uute [Coffea robusta] (klorogeenihappo 50%, kofeiini 2%), kapseli (naudan gelatiini), VitaCholine™ -koliinibitartraatti, vihreä tee -uute [Camellia sinensis] (95 % polyfenoleja, joista: katekiineja 70%, joista: epigallokatekiinigallaatti 45%, kofeiini 7%), kofeiini, greippiuute [Citrus paradisi] (45% flavonoideja, joista: naringiini 60%), DL-fenyylialaniini, CapsiMax™-cayenneuute [Capsicum annuum], paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), L-tyrosiini, kosteudensäilyttäjä (valkoinen mineraaliöljy), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), mustapippuriuute [Piper nigrum] (95% piperiiniä).

   Allergiatietoa: Ei sisällä allergeeneja. Sisältää kofeiinia (300 mg/päiväannos).

   Säilytys: Säilytetään kuivassa paikassa huoneenlämmössä.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.