×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Villiruusu Päivävoide, 30 ml

  Weledan täyteläinen, ravitseva päivävoide imeytyy nopeasti ihoon. Se suojelee ja aktivoi normaalia ja kuivaa ihoa.

  Lue lisää
  16,60 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A2613

  Weleda Villiruusu Päivävoide

  Täyteläinen, ravitseva päivävoide imeytyy nopeasti ihoon. Se suojelee ja aktivoi normaalia ja kuivaa ihoa.

  Ihon suojakerroksen toiminta ja tasapaino vahvistuvat villiruusun siemenöljyn, persikankiviöljyn ja miedon manteliöljyn ansiosta. Peltokorte-, mirhami- ja maksaruohouute tukevat ihon luonnollista uusiutumisprosessia. Ihosta tulee joustava ja sileä, ja kasvot saavat tervettä säteilyä.

  Käyttö
  Hiero voidetta kevyesti Villiruusu Kasvovedellä raikastetulle iholle ylös- ja ulospäin suuntautuvin liikkein. Älä unohda kaulaa ja dekolteeta. Talvisin keskuslämmityksen ja pakkasen kuivattaessa ilman voit levittää alle Villiruusu Kasvoemulsion.

  Weleda Villiruusu
  Villiruusu-tuotteet suojaavat, elvyttävät ja ravitsevat ihoa, jossa on jo ikääntymisen merkkejä, kuten ilmeryppyjä ja pigmenttimuutoksia. Säännöllisen käytön aikana ihosta tulee elinvoimainen, joustava ja sileämpi.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Sisältö: Vesi, persikansiemenöljy, manteliöljy, alkoholi, ruusunmarjasiemenöljy, mehiläisvahahydrolysaatti, lesitiinihydrolysaatti, rasvahappoglyseridi, ksantaani, purppura rasvahennan uute, mirhami ja fenkoli, sekoitus eteerisiä öljyjä.