×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Vita Growth, 2000g

  Vita Growth - Elit Nutritionin erinomainen hiilihydraatin lähde, joka antaa lisäenergiaa ja edistää nopeampaa palautumista.

  Lue lisää

  alk. 14,90 €

  Normaalihinta: 27,90 €

  7,45 €/ kg 13,95 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 10541R

  Vita Growth - Elit Nutritionin erinomainen hiilihydraatin lähde, joka antaa lisäenergiaa ja edistää nopeampaa palautumista.

  • Erinomainen energian lähde
  • Korkealaatuisia hiilihydraatteja
  • Sokeriton 
  • Nopeavaikutteiset hiilihydraatit
  • Helposti liukeneva

  Elit Nutritionin Vita Growth koostuu kattavasta seoksesta hiilihydraatin lähteitä, Waxy Maizea ja maltodekstriiniä. Waxy maize imeytyy ultranopeasti elimistöön, joten se sopii erinomaisesti tyhjien glykogeenivarastojen täyttämiseen treenin jälkeen.

  Maltodekstriini on nopea hiilihydraatti, jolla on korkea glykeeminen indeksi (IG). Korkea GI edistää nopeaa sulamista elimistössä, jolloin elimistö pystyy hyödyntämään energiaa nopeasti.

  Vita Growth sisältää yhdistelmän kahta erinomaista hiilihydraattilähdettä, jotka yhdessä muodostavat erinomaisen seoksen, joka sopii ennen treeniä, sen aikana tai treenin jälkeen nautittavaksi. Waxy Maizen ja maltodekstriinin yhdistelmä edistää tasapainoista vatsan tyhjentymisaikaa, mikä johtaa hyvään ruuansulatukseen ja hiilihydraattien tasaiseen jakautumiseen veressä.

  Suositeltu annostus: 3 kauhaa sekoitetaan 3-4 dl:aan vettä 1-2 kertaa päivässä (30 min ennen treeniä, treenin aikana tai heti treenin jälkeen).

  Tietoja: Tämä on ravintolisä, eikä sitä saa käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Suositeltua päivittäisannosta ei saa ylittää. Säilytä pienten lasten ulottumattomissa. Muista monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveen elämäntavan merkitys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Jos olet raskaana, imetät, kärsit sairaudesta tai sinua hoidetaan lääkkeillä, ota aina yhteyttä lääkäriin ennen tuotteen käyttöä.

   

   

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  1 Customer Review(s)

  per sivu

  1 Customer Review(s)

  per sivu

  Ravintosisältö Lemonade/Orange/Natural:

  Per annos 75 g

  Per 100 g

  Energia

  1150kJ/276 kcal

  1540kJ/375 kcal

  Rasvaa

  0 g

  0 g

  Hiilihydraatteja

  69 g

  92 g

  josta sokereita

  0 g

  0 g

  Proteiini

  0 g

  0 g

  Suolaa

  0,75 g

  1 g

  josta natriumia

  300 mg

  400 mg

  Kalium

  82 mg

  110 g

  Kalsium

  112 mg

  150 mg

  Magnesium

  45 mg

  60 mg

  Ainesosat Lemonade: Vahamainen maissitärkkelys (50%), maltodekstriini (50%), natriumkloridi, kalsiumsitraatti, kaliumkloridi, magnesiumsitraatti, omenahappo, aromit. Makeutusaine: aspartaami, asesulfaami K

  Ainesosat Orange: Vahamainen maissitärkkelys (50%), maltodekstriini (50%), natriumkloridi, kalsiumsitraatti, kaliumkloridi, magnesiumsitraatti, omenahappo, aromit. Makeutusaine: Sukraloosi, asesulfaami K. Väriaine: Riboflaviini.

  Ainesosat Natural: Vahamainen maissitärkkelys (50%), maltodekstriini (50%), natriumkloridi, kalsiumsitraatti, kaliumkloridi, magnesiumsitraatti.